Soho House u Stockholmu otvoren u bivšoj crkvi, evo kako izgleda!

Članstva u ekskluzivnim klubovima diljem svijeta, kao što je Soho House, postaju sve popularnija, a s time se i klubovi sve više šire. Soho House pripada u najpoznatije i najeksluzivnije na svijetu, a sada je otvorio još jednu lokaciju u Europi, u središtu Stockholma. Otvorenje u Švedskoj stiže na krilima uspjeha još jedne skandinavske lokacije – Soho Housea u Kopenhagenu, koji je otvoren sredinom 2022. godine.

Iako su lokacije na kojima niče ovaj klub diljem svijeta uvijek wow, po prvi put se Soho House smjestio u prostoru bivše crkve na Majorsgatanu, u samom centru grada pa interijer izgleda zaista impozantno. Uz Soho House Stockholm nalazi se najpopularnija ulica u gradu, Nybrogatan, u kojoj se nalaze neki od najbolji restorana, kafića i butika što dovoljno govori o ekskluzivnosti te lokacije.

Soho House u Stockholmu uređen je kako bi bio maksimalno cosy i članovima predstavljao ono za što je zamišljen – dom izvan doma. Svrstava se među najljepše uređene interijere zbog toga što su zadržane brojne izvorne značajke građevine koje se ne bi mogle replicirati.

Svaka je od 38 lokacija zamisljšena kao mjesto za druženje, networking, izlazak, rad i uživanje u hrani, piću i live nastupima, a uz to, svaka je i prilagođena kako bi stilski odgovarala podneblju u kojem se nalazi. U Soho House Stockholmu glavni je dio rezerviran za uživanje u ukusnoj hrani i koktelima, a na meniju se nalaze klasici s potpisom ovog ekskluzivnog kluba, kao i neke lokalne delicije. Uz to, na lokaciji je otvoren i talijanski restoran – Club Cecconi’s, u kojem možete kušati autentična jela sjeverne Italije i ručno rađenu tjesteninu.

Paleta boja koja je korištena u uređenju interijera također komplimentira lokaciji na kojoj se nalazi, a prepuna je dubokih nijansi inspiriranih art deco razdobljem i švedskom povijesnom arhitekturom. Interijer je tako udoban za boravak, ali i klasičan, s nekim utjecajima skandivavskog stila uređenja – prostor krase teddy fotelje Clam Chair danskog arhitekta Philipa Arctandera kreirane 1944. godine, brojni drugi vintage komadi namještaja sa skandi potpisom, kao i printevi švedske dizajnerice Cathy Nordström.

Zidove krase umjetnine koje su pomno odabrane kako bi odgovarale naslijeđu građevine i lokaciji, što znači da zidove Soho Housea Stockholm krase djela suvremenih umjetnika rođenih, školovanih ili s bazom u Švedskoj. Knjižnica je još jedno mjesto namijenjeno za opuštanje, rad, sastanke ili druženja, a krasi je i bar u sredini prostorije izrađen od lakiranih panela u različitim nijansama s debelim šankom od mesinga.

Više o članstvu u Soho House klubu možete saznati putem njihove službene stranice.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@sohohousestockholm)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0