Sofia Richie Grainge pokazala kako kreira svoju sleek bun frizuru

Sve što Sophia Richie Grainge nosi od odjeće ili modnih dodataka ili, pak, koristi, kad su u pitanju beauty proizvodi postane pravi hit – jer je ona trenutačno it djevojka čiji je utjecaj na vladajući stil toliki da je postala začetnica modnog trenda pod nazivom quiet luxury.

Uvijek djeluje chic i elegantno, a upravo je to taj dio koji mnoge žele kopirati. Između ostalog to postiže i sofisticiranom sleek bun frizurom koja izgleda naprosto savršeno. Iako bi na prvi pogled rekli da je zbog zalizane punđe provela neko vrijeme u frizerskom salonu – s obzirom na to da je svaka vlas na svojem mjestu, Amerikanka je otkrila da je to frizura koju radi kod kuće, kad je lijena za raditi frizuru.

Iako je zalizana punđa iznimno elegantna večernja frizura, ona ima i drugu strane medalje, a to je da se mnoge odlučuju za tu frizuru tik prije nego što je vrijeme za pranje kose. No, Richie Grainge radi obrnuto i ovu frizuru započinje s čistom, mokrom kosom. Ono što ističe kao svoj glavni trik je činjenica da umjesto gela ili drugog sličnog proizvoda za stiliziranje kose koristi hranjivu masku za kosu i to onu Christophe Robin Regenerating Mask With Prickly Pear Oil koja je dostupna za kupnju u zagrebačkom Lab storeu.

Mokru kosu najprije priprema sa sprejem za raspetljavanje te je nakon toga počešlja i odredi razdjeljak na sredini i ponovno počešlja kosu. Zatim masku stavlja na čitavu duljinu kose u obilnoj količini pazeći na to da razdjeljak ostane ravan i na sredini te ne zaboravlja je nanijeti ni na dio kose iznad vrata kako iz tog dijela ne bi ispadale “neposlušne” vlasi. Zatim s tankim klasičnim češljem razdvaja dva pramena koji joj uokviruju lice i nalaze se ispred uha, a ostatak kose, iza uha veže s gumicom u konjski rep.

@sofiarichiegrainge

Sleek lazy girl bun 🫶🏼

♬ original sound – Sofia Richie Grainge

Prije nego što stavi gumicu u kosu nanosi losion brenda Oribe te s Mason Pearson četkom ponovno zaglađuju taj dio kose i onaj iznad vrata koji mora biti usko uz glavu. Ovaj korak ponavlja i s preostala dva pramena koja se nalaze oko lica te ih začešljava usko uz glavu. Zatim sva tri pramena s prstima zavrti kako bi punđa dobila teksturu te je veže gumicom. Zatim se još jednom pobrine da nema neposlušnih vlasi te ako koji viri ih začešlja s četkom dodatno i doda na taj dio još losiona.

Kako bi zalizana punđa zasjala u potpunosti za kraj na kosu dodaje ulje. S obzirom na to da frizuru počinje s još mokrom kosom, nema potrebe za korišenjem laka za kosu, već je frizura u potpunosti učvršćena zbog maske koju je stavila te na kraju i losiona i ulja. U nastavku otkrijte koje sve proizvode koristi za postizanje sleek bun looka.

Unite 7 Seconds Detangler
Oribe Matte Waves Texture Lotion
Christophe Robin Regenerating Mask with Prickly Pear Oil
Mason Pearson Popular Bristle & Nylon Hairbrush BN1

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@sophiarichie)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0