Smetaju vam mucice na puloveru? Evo kako može izgledati kao nov!

Kupnja vunenog ili pulovera od kašmira uvijek je dobra investicija jer je riječ o stvarima koje su dugovječne. Međutim, bez obzira na to što je riječ o materijalima koji su izdržljivi, za te iste stvari treba se pomno brinuti kako bi one izgledale kao nove. Često se dogodi situacija da omiljeni pulover ili kardigan prestanemo nositi (ili ga prenamijenimo u kućnu odjeću) jer su zbog dugotrajnog nošenja nastale mucice na puloveru te izgleda istrošeno. No, to više ne mora biti slučaj.

Naime, švedski brend Steamery Stockholm osmislio je genijalan gadget uz pomoć kojeg ćete svoj omiljeni pulover moći transformirati u stanje u kakvom je bio kada ste ga kupili. Riječ je o malenom aparatu pod nazivom Pilo, a taj je gadget “šišač materijala”.

Funkcionira tako da ga uključenog prislonite uz komad odjeće prekriven mucicama – ne mora nužno biti riječ o vunenom ili kašmir komadu, aparat funkcionira i na pamučnim hoodijima – te laganim pokretima prelazite preko tkanine. Svojim preciznim, oštrim, ali i nježnim oštricama, Pilo će zahvatiti mucice na puloveru i sve ostalo što se nalazi iznad površine materijala, a dio komada po kojem ste prošli bit će gladak i izgledati kao da ste ga upravo uzeli s police dućana.

Nježan, ali efikasan, Pilo se može primjenjivati i na sintetičkim vlaknima, a od ostalih sličnih uređaja na tržištu ističe se po minimalističkom dizajnu, ali i s dvostruko jačim motorom, što znači da se u kontinuitetu može koristiti 50 minuta. Ako vam se to čini kratko, iz osobnog iskustva vam mogu reći da minute prolaze jako sporo kada morate dio po dio svog pulovera tretirati i potrebno vam je dosta strpljenja. No, na kraju se sve isplati jer od pulovera kojeg ste neprestano nosili nekoliko godina imate sasvim novi komad.

Uređaj dolazi s jednogodišnjom garancijom, dostupan je u šest boja, potrebno ga je puniti pet sati, a cijena mu iznosi 45 eura. Može se naručiti direktno putem stranice brenda, a dostupan je za kupnju i u zagrebačkom concept dućanu Garderoba Store (Martićeva 17).

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0