Slatkopedija je nova online destinacija za sve ljubitelje slastica

Sredinom prošle godine pokrenut je novi online portal koji je vrlo brzo došao do (nepca) svih sladokusaca i oduševio! Radi se o portalu Slatkopedija koji je pokrenula mlada i ambiciozna Splićanka Kate Bošković.

Diplomirana novinarka odlično je spojila vlastitu strast prema slasticama i poduzetnički duh zahvaljujući kojem je primijetila da na tržištu ne postoji takva vrsta specijaliziranog portala. Iako je sam početak oko pokretanja vlastitog posla trajao nekoliko mjeseci za vrijeme kojih je uspješno balansirala između dva posla, danas priznaje da se sve isplatilo i da samo treba biti uporan!

„Slatkopedija je ona jedna jedina stvar za koju baš nikad nisam pomislila ‘što mi je ovo trebalo’ i baš zato  sam sigurna da je odlazak u nesigurne poduzetničke vode bio moja najbolja životna odluka.“- Kate Bošković

Slatkopedija je prepuna recepata, novosti u slastičarstvu, ali i zanimljivih intervjua s osobama iz kulinarskog svijeta. Za one koji vole slatko, ali paze na liniju, osmislila je i rubriku Zdrave slastice, tako da ne morate strepiti od posjeta ovom portalu ako redovno brojite kalorije.

Svakako preporučujemo posjet ovom slatkom portalu, ali pritom se naoružajte namirnicama kako bi odmah i pripremiti neku od slastica na koje naletite. Ne sumnjamo da ćete se oduševiti, ali i zasladiti si dan!

Foto: Slatkopedija

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0