Skintegra lansirala svoj prvi proizvod s retinalom 

Hrvatski sinonim za inovaciju u njezi kože, brend Skintegra, predstavio je ovih dana svoj najnoviji proizvod – retinal pod nazivom Retiron. Ova serumska emulzija dolazi u sastavu od 0.05 posto enkapsuliranog retinala i pažljivo odabranih sastojaka poput niacinamida, esencijalnih ceramida, antioksidansa, pantenola i madekasozida.

Revitalizirajte svoju kožu uz Retiron

Proizvod sadrži enkapsulirani retinal, što znači da se retinal postupno oslobađa, odnosno on se oslobađa tek u dodiru s kožom time pružajući maksimalnu učinkovitost. Na taj način smanjen je rizik od iritacije i produljeno je njegovo djelovanje.

Skintegra Retiron sadrži niacinamid koji obnavlja barijernu funkciju, ceramide, pantenol, madekasozid, hijaluronsku kiselinu, vitamin E te ekstrakt kozokrvine i moroške koji djeluju protuupalno. 

Zašto uvesti retinal u svoju rutinu?  

Osim što retinal djeluje 11 puta brže od retinola, on istovremeno sprječava pojavu komedona, potiče zacjeljivanje prištića te djeluje preventivno na znakove starenja.

Neke od prednosti kontinuiranog korištenja Retirona su elastična koža, zaglađen ton i tekstura, smanjen broj komedona i akni te puniji i mlađi izgled kože.

Kako koristiti Retiron?

Postepenost je ključ! U prvim tjednima korištenja nanosite ga u tankom sloju na očišćenu kožu 2 do 3 puta tjedno. Nakon retinala obavezna je hidrataciju kože blagom kremom, a tijekom dana važno je koristiti visoku UV zaštitu.

Retiron bit će idealan za sve početnike u korištenju retinoida, a do 9.12. ga možete uloviti na 15 posto sniženoj cijeni na Skintegra webshopu! 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0