Skinlick lansirao losion za tijelo s predivnim mirisom

Otkrijte savršenu ljetnu njegu kože uz Clean365 losion

Ovo ljeto, osjetite čaroliju Skinlick Clean365 losiona za tijelo! Spoj vrhunske njege i savršenog mirisa čini ovaj losion nezaobilaznim za vašu novu ljetnu rutinu.

Skinlick Clean365 losion sadrži ceramide, pantenol i hijaluronsku kiselinu (HA) za dubinsku hidrataciju i elastičnost kože. S više od 94% prirodno dobivenih sastojaka, uključujući vitamin E, skvalan i ulje avokada, pruža vašoj koži svu potrebnu njegu.

No, ono što ovaj losion čini pravim ljetnim hitom je njegov očaravajući miris. Gornje note limuna i zelenih nota prelaze u cvjetne srednje note ruže, jasmina i pudera, dok donje note mošusa i cvjetnog balzama ostavljaju dugotrajan, puderasti miris. Ovaj profinjen i osvježavajući miris savršen je za ljetne dane i noći.

Skinlick Clean365 losion također dolazi u ekološki osviještenoj ambalaži proizvedenoj PCR metodom, koristeći 50 posto recikliranih materijala, što ga čini dobrim izborom ne samo za vašu kožu, već i za okoliš.

Otkrijte savršeni ljetni miris i vrhunsku njegu sa Skinlick Clean365 losionom, a do srijede 26.6. možete da uloviti na 15 posto popusta!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Skinlick

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0