Skinfinity predstavio svoj prvi prodajni prostor

Prvi hrvatski premium brend preparativne kozmetike Skinfinity službeno je otvorio svoja vrata u Tkalčićevoj ulici u samom centru Zagreba. Riječ je o vrhunskoj kozmetici namijenjenoj za sve tipove kože, njegu lica, ruku i tijela.
Interijer trgovine je prvo sa čime se kupac susreće u procesu kupnje, a elegantan i besprijekoran izgled Skinfinity prostora preslika su misije i vizije brenda. Upravo je ta smjernica bila nit vodilja po kojoj se arhitektica Ivana Banay vodila pri uređenju prostora. Kako bi boravak u prostoru bio iznimno iskustvo i izazvao posebnu pažnju klijenata, arhitektica je htjela dočarati luksuznost, ali i pristupačnost detaljima u prostoru koji su dali jednu dodanu vrijednost te ponudu i uređenje zaokružili u jedinstvenu priču. Glavni cilj bio je postići jednostavan i efektan dizajn obogaćen posebnim detaljima kao što su tapete boje zlata, keramika imitacije kamena u visokom sjaju, ogledala sa “bogatim” okvirima u kombinaciji s bijelom bojom i modernim elementima. Kružni detalji protežu se kroz cijeli prostor, pa tako isti oblik prati i pojedine proizvode, a velika pažnja posvećena bogatoj rasvjeti koja nenametljivo ističe detalje interijera i cjelokupni dizajn, cijelom prostoru daje posebnu čar.

Ovom modernom uređenju i otvorenosti prostora notu tradicije dali su pojedini starinski elementi koji su besprijekorno spojili naizgled nespojive strane i na taj način istaknuli luksuznost u prvi plan.Prateći svjetske trendove, Skinfinity je za svoje klijente pripremio nešto inovativno i posebno. Skinfinity je po svom konceptu podijeljen u dva dijela: prednji i stražnji. Prednji dio ima prodajni karakter, dok je stražnji dio namijenjen osobnijem pristupu kupcima u kojem mogu napraviti besplatan pregled kože na najmodernijem aparatu koji pruža potpuno novu sliku i daje uvid u način na koji se treba njegovati i tretirati. Upravo se takvim pristupom želi istaknuti važnost u razvijanju odnosa s postojećim i budućim kupcima. Skinfinity će Vam pružiti sve što ste tražili od vrhunske kozmetike, kvalitetu, djelotvornost i egoističan pristup njezi kože za sve one koji hrabro i beskompromisno traže iskorak.