@pernilleteisbaek

Sjećate ih se? Motociklističke čizme su ponovno in!

Već je početak godine nagovijestio da je novi trend, preuzet iz modnog stila aktualnog prije desetak godina, na pomolu. Modni svijet već sezonama reciklira trendove koji su vladali početkom milenija i oko 2010. godine, kad su glavne stilske ikone bile Kate Moss, Sienna Miller i Mary-Kate Olsen. A upravo je jedan komad koji su one redovito nosile, ponovno postao in ove godine. Riječ je o motociklističkim čizmama, koje je ponovno planetarno popularnima učinio brend Miu Miu kad je predstavio svoj hit model.

@pernilleteisbaek nosi Miu Miu čizme

Uslijedilo je predstavljanje brojnih pristupačnijih verzija hit čizama, a da nije riječ samo o kratkotrajnom trendu dokazuju i komadi predstavljeni u kolekcijama za sezonu jesen/zima 2023/2024. Naime, osim što je Miu Miu predstavio dvije nove varijante svojeg modela – glažnjače od glatke kože te visoke čizme od brušene kože, i ostali su brendovi lansirali svoje verzije motociklističkih čizama, a ovakav se model čizmama našao u ormarima svjetski poznatih influencerica kao što su Dua Lipa, Elsa Hosk, Pernille Teisbaek, Emili Sindlev i druge.

Paris Texas

Među klasike se već ubrajaju one koje su bile popularne i kad se ovaj trend prvi put pojavio, s potpisom dizajnera Jimmyja Chooa, a nešto odvažnije verzije mogu se pronaći u kolekcijama brendova kao što su Acne Studios, Paris Texas i Reformation.

@dikxshya

even cuter in real ⭐️ #miumiubikerboots #bikerboots #buckleboots #hmhaul

♬ Im In Love Im Obsessed Rihanna x Casa Di Remix – CasaDi

Na policama dućana dostupne su i high street motociklističke čizme od kojih se posebno ističe H&M model, ali i one s potpisom brendova Bershka i Stradivarius.

Bershka

Ako ste ih voljeli i nosili i tada, velike su šanse da ćete ovaj trendovski model željeti i za ovu jesen, a mi vam u nastavku donosimo 10 modela koje možete kupiti već danas.

Stradivarius 45,99 EUR
Jimmy Choo 795 EUR
H&M 64,99 EUR
Reformation 635 EUR
Acne Studios, 1050 EUR (Luisaviaroma)
Paris Texas, 745 EUR (MyTheresa)
Miu Miu 1850 EUR
Miu Miu 1850 EUR
Miu Miu 1300 EUR
Bershka 49,99 EUR
Dorothee Schumacher, 850 EUR (MyTheresa)
Reformation 505 EUR

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, MyTheresa, Jimmy Choo, Luisaviaroma, Miu Miu, H&M, Bershka, Stradivarius

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0