@pernilleteisbaek

Želite Miu Miu čizme? Pronašli smo pristupačniju verziju popularnog modela

Motociklizam je oduvijek bio izvor inspiracije mnogim modnim dizajnerima, pogotovo na početku milenija, a čini se kako ga se insajderi te industrije još uvijek nisu zasitili. Naime, kao jedan od vodećih trendova za 2023. godinu nameću se upravo komadi inspirirani tim sportom, a u tu kategoriju pripadaju i Miu Miu čizme.

@chiaraferragni

Riječ je o robusnom modelu nešto šire sare ukrašene s remenčićima koje trendseterice poput Chiare Ferragni, Viktorije Rader i Pernille Teisbaek obožavaju, a model nalik tom pronašli smo u ponudi jednog high street brenda. Kao i Miu Miu biker čizme koje se mogu kupiti u smeđoj i crnoj varijanti, i Mango model izrađen je od glatke kože koja ima iznošen izgled. U stilu pravih motociklističkih čizama imaju malu potpeticu i zaobljenu siluetu.

Mango čizme

Statement čizme privlače pozornost metalnim kopčama koje stavljaju naglasak na retro dizajn modela, a sežu gotovo do koljena. Iako Mango model krasi nešto manje kopči od Miu Miu modela, ove čizme i dalje djeluju moćno i komad su koji može podići čitav outfit.

Viktoria Rader

Za usporedu, cijena popularnog Miu Miu modela iznosi 1790 eura i trenutačno je sold out u obje boje (ali se možete predbilježiti za obavijest kad ponovno postanu dostupne), a cijena Mango čizama iznosi 239,99 eura.

MangoMangoMangoMangoMiu MiuMiu MiuMiu MiuMiu MiuMiu MiuMiu Miu

Model izrađen od kože odličan je ulov za sve ljubiteljice minimalizma, ali i stila koji je vladao na početku milenija, a s ovim čizmama zasigurno neće proći neopaženo – bilo da se odlučite za dizajnersku ili high street verziju!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Miu Miu, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0