@camilacoelho

Self-Portrait predstavio nove haljine i ne znamo koja nam je bolja!

Modna marka Self-Portrait omiljena je adresa brojnim influencericama, stilisticama, modnim urednicama i stylish ženama diljem svijeta kad su u pitanju haljine za svečanije prigode. Njihovi modeli zaista su upečatljivi i na prvu možete prepoznati Self-Portrait potpis, a odgovaraju ženama različitih stilova i dobi. Upravo zato ne čudi što su haljine koje kreiraju tako popularne, ali i činjenica da svaki novi model koji lansiraju, iznova oduševi njihove vjerne klijentice, ali i privuće nove obožavateljice.

@mrselfportrait

Ako sve do sad niste pratili rad brenda Self-Portrait sigurni smo da će vas ovi novi modeli nagnati na to. Brend je jučer predstavio novu kampanju u kojoj se manekenka Gigi Hadid pojavila u šljokičastoj haljini s nehajno otkrivenim ramenom, a i ranije su slični modeli pobrali pohvale na društvenim mrežama.

@mrselfportrait

Iako šljokice nisu tipične za sezonu proljeće/ljeto, ove je godine došlo do promjena, a Self-Portrait je samo jedan od brendova koji je lansirao ljetnu kolekciju haljina obogaćenu blještavim ljuskicama. No, vedriji ton dali su odabir pastelnih boja pa se tako u njihovoj novoj kolekciji mogu pronaći modeli u nebesko plavoj, ljubičastoj i zelenoj boji.

Mini, midi i modeli do gležnja idealni su ako morate zasjati u nekoj posebnoj prigodi ovog ljeta, a za one kojima su sjajne ljuskice po čitavoj površini tkanine ipak too much, dostupni su i modeli koje krase uzroci izrađeni od kristalića i sjajnih ljuskica koji ne prekrivaju čitavu haljinu.

@camilacoelho

Retro model sirena stila već je pronašao brojne fanove, među koje se ubraja i influencerica Camila Coehlo, a vjerujemo da će slično biti i s modelima nešto modernijeg izgleda. U nastavku otkrijte naših 5 favorita iz nove Self-Portrait kolekcije i njihove cijene!

Green Sequin Midi Dress, 565 EUR

Blue Sequin V Neck Maxi Dress, 535 EUR
Lilac Sequin Mini Dress, 500 EUR
White Embellished Midi Dress, 600 EUR

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Self-Portrait

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0