Sat u obliku prstena – modni dodatak koji želimo imati!

Iako su satovi prije svega funkcionalan komad, smatramo ih i modnim dodacima. Zato nas je posebno razveselila vijest da ih možemo nositi i u formi nakita, kada mogu biti dio omiljenog stackinga s ostatkom prstenja i narukvica koje nosimo na svakodnevnoj bazi. Upravo je takav komad, koji je spoj funkcionalnih značajki sata i visokih estetskih kriterija koje može zadovoljiti samo luksuzan nakit, rezultat suradnje brendova Breda i Dalmata.

Kreirali su “Time Ring” kao podsjetnik na ljubav prema malim stvarima i intimne trenutke koje dijelimo jedni s drugima, a koji ostavljaju trajan trag u našim životima. Sat u obliku prstena izrađena je o nehrđajućeg čelika te ga krasi kvadratno kućište dimenzija 15mm i zaobljenih linija koje krasi okvir s kristalima.

Breda x Dalmata Time Ring dostupan je u verziji s pozlatom od 18-karatnog zlata i prozirnih kristala te u srebrnoj varijanti od nehrđajućeg čelika u kojem slučaju ga krase kristalići u smaradgnoj nijansi. S obzirom na to da je riječ o komadu nakita koji je uniseks, prsten je prilagodljive veličine kako bi ga svi mogli nositi, a i kako bi se mogao nositi na različitim prstima, ovisno o tome kakav stacking nakita taj dan odaberete.

Dizajnerski tim u kojem su se nalazili Efrain Villa, Heba Nimer i Maisey Zamra, materijale za sat birao je po principu onih koji pripadaju u timeless kategoriju, dok sam dizajn uporište pronalazi u retro modi, ali i današnjem užurbanom lifestyleu. Individualnost i izražavanje putem odabira satova i nakita vječna su inspiracija brenda Breda pa ne čudi kako su uspjeli kreirati još jedan klasik s modernim elementima koji se ističe svojom posebnošću. Dalmata je, pak, marka nakita koja je prepoznatljiva po nešto provokativnijem dizajnu, a “Time Ring” uspio je pomiriti izražaj obaju brendova.

Ovo je komad koji je zamišljen da se nosi stalno, ali i da je nešto što čuvate dugi niz godina i konstatno mu se vraćate te mijenjate način na koji ga nosite. Sat je u obje verzije dostupan za kupnju po cijeni od 15o američkih dolara, na službenim stranicama brenda Breda i Dalmata, a ako vam se sviđa preporučujemo da požurite s kupnjom jer je srebrna varijanta s detaljem u boji smaragda već djelomično rasprodana.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Breda

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0