Sachajuan – miris za kosu bez kojeg Skandinavke ne mogu

Svako toliko na tržištu se pojavi novi indie beauty brend čiji proizvodi izazovu pravu pomamu na društvenim mrežama ili, pak, otkrijemo neke koji su, primjerice, do tad bili strogo čuvana tajna Francuskinja i njihovih ljekarni. No, iako je nehajna french frizura nešto što uvijek pokušavamo postići, fokus se u posljednjih nekoliko godina, kad je njega kose u pitanju, prebacio nešto sjevernije.

Skandinavke se gotovo svakodnevno bore s kišom, vlagom i promjenjivim vremenom, stoga moraju zaista imati posebnu rutinu njege kose, a njihovi uvojci obuzdani kopčama za kosu uvijek izgledaju savršeno. Pa ako one pronađu neki način za borbu protiv nastajanja frizza i neželjenih kovrči, mi slušamo!

Matilda Djerf

Tajna sjajne, glatke i mirisne kose Skandinavki, čini se, leži u korištenju zaštitnog mirisa za kosu Sachajuan. Brend za njegu kose koji nudi proizvode kojima ujedno možete stilizirati, ali i nahraniti kosu te učiniti je zdravom, kreirala su dva frizera – Sacha Mitic i Juan Rosenlind, a Sachajuan Protective Hair Perfume jedan je omiljenih proizvoda tog brenda.

Kao i ostali proizvodi brenda, koristi se moć vrijednih proteina i minerala pronađenih u morskim algama putem Ocean Silk Technology koja omogućava formuli proizvoda da hrani uvojke, ali i daje im zaglađeniji, ravniji i sjajniji izgled. Upravo je zato ovaj zaštitni mirisni sprej proizvod koji bi svi trebali imati u torbici tijekom proljeće jer sa samo jednim nanošenjem daje sjaj, smanjuje frizz, štiti protiv UV zraka te daje svjež miris kosi.

Uz navedene benefite, jedna od prednosti ovog beauty proizvoda je i multifunkcionalnost, što je u skladu s filozofijom brenda za eliminiranjem nepotrebnih proizvoda i sastojaka. Miks između mirisne maglice za kosu i spreja za njegu, Sachajuan Protective Hair Perfume hidratizira kosu, eliminira statički elektricitet i daje svježinu uvojcima s notama zelene jabuke, sandalovine i mošusa koje eleminiraju neugodan miris kose, čak i ako ste provodili vrijeme u zadimljenom prostoru. Korištenje je jednostavno, posprejajte ga po uvojcima kad god želite dati dozu svježine svojoj kosi i nahraniti je koktelom zaštitnih i reparativnih ekstrakata.

View this post on Instagram

A post shared by SACHAJUAN (@sachajuan)

Sachajuan Protective Hair Perfume dostupan je za kupnju putem službene stranice brenda te na Cult Beauty webshopu po cijeni od 56 eura za 50 mililitara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0