S Anom Radišić o beauty ritualima i must have ljetnim proizvodima

Već godinama jedno od najdražih voditeljskih lica mnogima je svestrana Ana Radišić. Ovu novinarku tako možemo vidjeti na RTL televiziji, slušamo je u radijskoj emisiji Inkubator, a odnedavno je možemo pratiti i u njezinom podcastu, u kojemu ugošćuje ljude koji je inspiriraju. S ovom količinom angažmana, dani su prenatrpani obavezama, no Ana svejedno uvijek izgleda besprijekorno. A nas je zanimalo kako to sve stiže, koje beauty tretmane nikad ne zaobilazi i što je za nju najbitnije za ljepotu, kako izvana tako i iznutra. U razgovoru nam je otkrila i koje proizvode koristi u svojoj dnevnoj rutini da bi joj koža i kosa bili njegovani.

MagMe: Na poslu uvijek moraš biti s frizurom i full makeupom, je li i u privatnim trenucima takva situacija ili sasvim suprotna?

Ana Radišić: Smatram da je lijepa i njegovana kosa najljepši ženin ukras. Bila ja ispred ili iza kamera, kosa mi je uvijek uredna, njegovana i lijepa. Volim joj pridavati pažnju. Ljeti i u ovo doba ‘odmaram’ je od fen frizura, isključivo je prirodna, morska i osunčana te zdrava zahvaljujući Kérastase Soleil liniji. Što se make upa tiče, kad kamere nisu upaljene i u privatnim trenucima, koristim ga minimalno ili ništa. Volim da je make up čista i blistava koža, a i to je također rezultat rada i njege te redovitih odlazaka mojoj doktorici Jeleni Jakić.

MagMe: Koji je najbolji beauty savjet koji si dobila i primjenjuješ?

AR: Čistoća i njega te hidratacija. Svako ulaganje naša koža i kosa pamte te vraćaju. Uvijek.

MagMe: Beauty proizvodi koje svima preporučuješ?

AR: Ljeti je to svakako visok SPF faktor za lice i tijelo te jednako važna zaštita i njega kose tijekom ljetnih i osunčanih dana. Hrana i hidratacija sve su.

MagMe: Koje proizvode koristiš u svojoj svakodnevnoj ljetnoj rutini?

AR: Termalna voda je nešto bez čega ne započinjem i ne završavam dan, konstantno je u mojoj torbici. Zatim Teoxanne serum i krema za lice. Kosu kompletnu prepustim Kérastase Soleil liniji i to je godinama tako u ljetnim mjesecima; od kreme, spreja, šampona, maske i njege. Uz sve to pijem i tablete ‘Sun, love, skin’ tako da sam pokrivena i zaštićena iznutra i izvana.

MagMe: Kako njeguješ kosu kod kuće?

AR: Fen frizure isključivo prepuštam timu frizerskog salona Evelin, a doma je nikad ne feniram. Pogotovo ljeti. Puštam je da se sama suši, da bude morski stilizirana, blago valovita i osunčana.

MagMe: Imaš li poseban režim za njegu kose tijekom ljeta s obzirom na bojanu kosu?

AR: Osim što nigdje ne idem bez Kérastase Soleil kreme i spreja i stalno ih nanosim na kosu, često prije spavanja stavljam njihov dualni serum Resistance Therapiste, te često na same vrhove nanosim Nutritive ulje.

MagMe: Koji su tvoji omiljeni tretmani za kosu kod frizera?

AR: Oduvijek i zauvijek Kérastase Fusio Dose. Ne mogu uopće zamisliti da ga ne radimo. Zaista uživamo i moja kosa i ja u njemu. Obožavam cijeli proces od dolaska u salon do izlaska i osjećaja kose pod prstima nakon tretmana.

MagMe: Koja je tvoja jutarnja rutina? Što prvo napraviš kad se probudiš?

AR: Popijem natašte probiotike. Odradim jutarnju higijenu lica, zubi, kose pa tek onda idem u dan.

MagMe: Kako balansiraš između užurbanog lifestylea i zdravog načina života? Postoji li neki dio koji “pati”?

AR: Mislim da je balans najvažniji i prioritet mi je. Trudim se konstantno imati ga u svemu. Ako katkad nešto i pati, trudim se nadoknaditi. Znam koliko san ima regenerativan učinak pa se zaista trudim odspavati dovoljno, s obzirom na to da moji dani zaista jako rano počinju, onda idem i dosta rano spavati. Već oko 22 sata sam u krevetu. S obzirom na broj obaveza, treninzi su onda prije svih drugih obaveza u šest ujutro. Dosta živim u rasporedima tijekom godine i to je jedini način da sve stignem, ali zato kada se odmaram, tada je sve mimo rasporeda, kontrole i obaveza. Odmor i prazna glava. Kompletno.

MagMe: Kažu da ljepota dolazi iznutra. Slažeš li se s time i kako se ti njeguješ “iznutra”?

AR: Apsolutno se slažem. Zračimo ono što jesmo, privlačimo ono što jesmo. Koža, kosa, naš izgled odraz je nas samih. Smatram da je izuzetno važno raditi na svim ‘nevidljivim’ dijelovima jer zapravo oni su motor svega onog što je vidljivo vani. Pored svega toga? Hraniti i dušu i srce onim što traže i trebaju te biti i živjeti u trenutku koliko god je to moguće.

Fotografije: RTL i privatna arhiva

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0