Rosie Huntington-Whiteley lansirala puder!

Ako postoji netko kome vjerujemo kad su lijep ten i sjajna koža u pitanju, onda je to britanska manekenka i poduzetnica Rosie Huntingon-Whiteley! Vlasnica brenda Rose Inc lansirala je puder koji će osigurati mladenački i blistav izgled kože, a riječ je o tekućoj podlozi koja se od drugih značajno razlikuje i po djelovanju.

Rose Inc Skin Enhance Luminous Tinted Serum idealan je za sve tipove kože, a hidratizirajuća formula koja zaglađuje površinu kože nalazi se negdje između savršenog skincare i makeup proizvoda. Uz to, pomoću snažnih, ali suptilnih pigmenata, tekući puder pruža blago prekrivanje nepravilnosti, blura površinu kože te joj daje sjajan finiš.

Koža će biti osvježena s instantnom dozom hidratacije, a sve je to moguće zbog sastojaka kao što su hijaluronska kiselina koja vidljivo zaglađuje kože i smanjuje pojavu sitnih linija i bora, skvalan koji koži daje veo hidratacije bez težine te peptidi koji je štite od vanjskih štetnih utjecaja. Uza sve ovo, formula je nekomedogena, što znači da sastojci neće začepiti pore, pa nema straha od nošenja ovog tekućeg pudera čitav dan.

Pigmenti koji se nalaze u mikrokapsulama besprijekorno se upijaju u lice i slažu s tonom i podtonom kože – dostupno je 14 nijansi, ovaj obojeni serum stopit će se s kožom i dati joj besprijekoran izgled. S obzirom na odličnu razmazivost ovog proizvoda moguće je “nadograditi” tekuću podlogu i postići efekt koji želite.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Rose Inc Skin Enhance Luminous Tinted Serum dostupan je za kupnju putem službene stranice brenda, po cijeni od 49 dolara što ga čini pristupačnom opcijom koja je objedinila skincare i makeup u jednom proizvodu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Rose Inc

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0