Najnovija Riva luksuzna jahta je ultimativni ljetni dodatak za one dubljeg džepa. Najnoviji Rivermare model od 12 metara dolazi s potpisom dizajnera partnera Rive, Officina Italiana Design. Dizajneri su u ovom modelu uspjeli spojiti sportsku siluetu s već poznatom estetikom brenda koji njeguje luksuz.


riva-rivamare-luxury-speedboat-003

Ručno obrađeni mahagonij proteže se provom broda, prati ga vjetrobransko staklo koje se sastoji od pet dvostruko zakrivljenih kristalnih površina koje su postavljene u okvir od nehrđajućeg čelika. Na Rivermare jahti nalaze se premium ležaljke i sjedalice koje pružaju maksimalnu udobnost i prilikom brže vožnje.

riva-rivamare-luxury-speedboat-007

Ispod same površine ova morska zvijer krije prostor za boravak i uživanje. Unutrašnjost se sastoji od kuhinje, tuša i dnevnog boravka koji se može pretvoriti u sobu s bračnim krevetom.riva-rivamare-luxury-speedboat-008

Pogon dolazi od para Volvo D5 400 DPH Penta motora, koji omogućuje brodu brzinu od 31 čvora za cruise vožnju, a ide i do 40 čvorova, što znači brzinu do 75 km/sat.

Više o Riva brodovima možete pročitati na njihovim službenim stranicama, a MagMe vam donosi promotivni video zbog kojeg ćete se na trenutak osjećati kao na pučini.