Rihanna lansirala beauty proizvod koji nam je svima zatrebao i više nego jednom

Uvjereni da nismo jedini koji su se i previše puta pronašli u situaciji u kojoj imamo planove za izlazak ili smo pozvani na event, a baš se tog jutra probudimo s prištićem na licu koji nikako ne možemo sakriti. A konačno smo uspjeli dočekati proizvod koji baš takve probleme, efikasno sređuje u samo nekoliko sekundi.

Fenty Beauty jedan je od najpopularnijih beauty brendova današnjice, iza kojeg stoji glazbenica Rihanna, a koji je do sad postigao ogroman uspjeh kad je makeup u pitanju, a sigurni smo da će s ovim novolansiranim proizvodom privući još novih obožavatelja.

Riječ je o Blemish Defeat’r BHA Spot-targeting gelu koji je napravljen sa salicilnom kiselinom, a služi kao zaštitni sloj pri prekrivanju prištića prije nanošenja šminke. Nevidljiv je na svim tonovima kože, ovaj gel se brzo suši i poboljšava izgled mrlja te smanjuje izgled pora.

Idealan je za sve tipove kože, a naročito će dobro doći onima s masnom kožom i koži sklonoj nepravilnostima. Ova formula je napravljena još od ekstrakta vrbe koji pomaže u regeneraciji kože te od rabarbare i ekstrakta đumbira koji pomažeusmanjiti izgled tamnih mrlja te smiruju kožu.

@mireyarios

Watch until the end im SHOOK!!!! #pimpletreatment #acnemakeup #makeupskincare #acnepatches #coveringpimples #spottreatment #pimpleremover #spottreatment #omgskincare

♬ original sound – Mireya Rios

Ovaj proizvod, osim što je idealan kao podloga za šminku i što će prekriti svaku nepravilnost na licu, ujedno će zaštiti prištiće, nepravilnosti i akne od šminke – jer, kao što sigurno znate, ne preporučuje se stavljati šminku direktno na problematičan dio kože zbog potencijalnog pogoršanja upale. S ovim Fenty Beauty proizvodom taj strah više ne trebate imati jer će ovaj gel kreirati zaštitni sloj preko tog dijela kože.

Proizvod je dostupan za kupnju na Fenty Beauty web stranici po cijeni od 27 eura, a trenutačno traje i akcija pa ga možete naručiti po cijeni od 20 eura. Sudeći po oduševljenju među TikTok publikom – vrijedi probati!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@fentyskin)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0