Revolucionarna krema protiv podočnjaka konačno stigla u Hrvatsku

Podočnjacima i  vrećicama ispod očiju napokon je stigao kraj! Revolucionarna nova linija inovativnih proizvoda protiv podočnjaka, bora i spuštenih kapaka konačno je dostupna u Hrvatskoj. Uz nove proizvode, podočnjaci i vrećice ispod očiju nestaju u samo dvije minute što će sigurno osvojiti sve obožavatelje kvalitetne njege kože.

Predstavljanje triju novih proizvoda u Galeriji Kranjčar, na prvi dan proljeća, oduševljeno su pratila brojna poznata lica iz svijeta mode i ljepote, među njima Nataša Janjić Medančić, Mirna Maras Batinić, Barbara Kolar, Mirjana Mikulec, Olja Vori, Ogi Antunac, Suzana Štimac, Tihana Harapin Zalepugin, Loredana Bahorić, Boris Banović, Katarina Smolić i brojni drugi.

Nataša Janjić Medančić i Mirna Maras Batinić
Wow efekt u samo dvije minute

Novi proizvodi poznatog europskog brenda Remescar gotovo su 90 posto biljnog podrijetla s klinički dokazanom učinkovitošću. Zahvaljujući prirodnim sastojcima poput minerala gline, ekstrakta crvene alge, sjemenki kvinoje, gospine trave i svilenog bagrema, nove kreme sprečavaju isušivanje kože, pružaju dodatnu hidrataciju i štite elastična vlakna kože. I kao šećer na kraju, rezultati su vidljivi odmah – u samo dvije minute! Uz to, nova linija proizvoda jednostavno se može nanositi i na našminkano lice.

Prisutni gosti saznali su sve o novoj liniji tretmana podočnjaka, sitnih bora i spuštenih kapaka. Također, pod vodstvom stručnih predstavnika, dermatologinje Jelene Meštrović Štefekov te poznate vizažistice Marije Butković, posjetitelji su na licu mjesta mogli vidjeti učinak te sami isprobati nove proizvode: Remescar kremu protiv spuštenih kapaka, Remescar kremu protiv podočnjaka i vrećica ispod očiju te Remescar instant korektor bora.

“Ponosni smo što su Remescar proizvodi konačno dostupni na hrvatskom tržištu. U užurbanom načinu života, svi mi tražimo brza rješenja i pomoć u njezi kože, a wow efekt koji u samo dvije minute pokazuje odlične rezultate prava je revolucija koja će mnogima olakšati i uljepšati svakodnevicu. Ova tri proizvoda jednostavna su za korištenje, rezultati su vidljivi odmah i savršeno će dopuniti dnevnu beauty rutinu”, rekla je Maja Kovač, Business Unit Manager Oktal Pharme. 

Nataša Janjić Medančić
Sigurni i samouvjereni u vlastitoj koži

Podočnjaci, i vrećice ispod očiju više ne moraju biti izvor nelagode i frustracije. Novopredstavljeni proizvodi kreirani su s posebnom pažnjom kako bi bili prikladni za svaki tip kože.

Barbara Kolar

Europski brend Remescar, koji u Hrvatskoj zastupa Oktal Pharma, nudi asortiman  klinički dokazanih tretmana za pomoć onima koji pate od podočnjaka i vrećica ispod očiju. Instant proizvodi smanjuju podočnjake i bore te podižu opuštene kapke. Zahvaljujući tome maksimiziraju rezultate i dugoročno omogućuju zdravu i blistavu kožu. Revolucionarni Remescar proizvodi za njegu kože, osim u ljekarnama, dostupni su  na webshopu Vaše Zdravlje.

Za zabavni dio programa bio je zadužen poznati mentorski plesni par iz popularne emisije “Ples sa zvijezdama” Paula Tonković i Ivan Jarnec, a cjelokupni dojam dodatno je uveličala i ekskluzivna izložba Lovre Artukovića pod nazivom “Sićušna retrospektiva”.

Mirjana Mikulec
Edita Misirić Vrkljan
Lana Pavić
Olja Vori
Tihana Harapin Zalepugin

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0