Razgovarali smo s Tenom Majetić, osnivačicom projekta Majestic Park, novog wedding resorta u Zagrebu

Ovog proljeća na jugu Zagreba otvorit će se Majestic Park, nova destinacija za vjenčanja koja će mladencima ponudu nešto drugačiji i posebniji najvažniji dan u životu. Majestic Park smješten je samo nekoliko minuta od užurbanih gradskih prometnica, i nudi oazu mira i zelenila i radi se o prekrasno uređenom prostoru u kojem prevladava minimalizam, profinjenost i elegancija i nedvojbeno je da će postati omiljena zagrebačka destinacija vjenčanja.

Iza cijele priče stoji Tena Majetić, idejna začetnica Majestic Parka, ujedno i izvršna direktorica cateringa Majetić i vlasnica restorana Eateria i odlučili smo razgovarati s njom o novom velikom projektu. Kako je došla na ideju projekta, koji su bili izazovi i što budući mladenci mogu očekivati od slavlja u Majestic Parku, otkrijte u nastavku.

MAGME: Uspješna si izvršna direktorica cateringa Majetić i vlasnica restorana Eateria – kako to da si zakoračila u svijet vjenčanja?

Tena Majetić: Još od djetinjstva, sanjala sam o tome da slijedim stope svoga oca. Osjećala sam to kao svoj poziv, kao put koji me vodi prema onome što jesam. Rad u obiteljskoj firmi donio mi je priliku da danas živim svoj san. Taj osjećaj povjerenja i zahvalnosti što mogu biti dio tako važnog trenutka u životima ljudi – meni predstavlja svemir. To je ono što me pokreće, što me čini sretnom, i što mi svakodnevno potvrđuje da činim nešto dobro. Svadbena ceremonija za mene je posebna priča, jedinstvena i neponovljiva. U svako novo vjenčanje trudim se unijeti dašak svježine, ali istovremeno i zadržati onaj izvorni duh mladenaca koji čini svaku svadbu posebnom. Prošlo je već 11 godina od prvog vjenčanja koje sam organizirala, a imam osjećaj da ću tek s Majestic pričom uspjeti ponuditi mladencima svoju potpunu viziju slavljenja ljubavi. No, ovo sve nisam postigla sama. Ključna karika je moj tim. S njima dijelim svoju viziju, pretvaram ideje u stvarnost i stvaram velike stvari. Bez njih, ništa od ovoga danas ne bi bilo moguće.

MAGME: Odakle ideja za projektom Majestic Park?

TM: Naša vjenčanja uvijek su imale zanimljive kulise – od muzeja, šatora pod vedrim nebom, osamljenih plaža… Proteklih sedam godina neumorno sam tražila savršenu lokaciju koja bi udovoljila svim mojim zahtjevima. Zahvaljujući dosadašnjem iskustvu u wedding industriji, stekla sam duboko razumijevanje onoga što je bitno klijentima kako bi njihov dan bio ne samo poseban, već doslovno – dan iz snova. Mnogo je faktora koji su otežavali pretvaranje te ideje u stvarnost ranije, ali vjerujem kako se velike stvari isplati čekati. Pred nama je još mnogo posla, ali svaki korak prema ostvarenju našeg cilja stvara nešto veliko, nešto što Zagreb zaista treba i što nedostaje u ponudi regije. Sada, više nego ikad prije, osjećam se spremnom na ovaj izazov i neizmjerno sam uzbuđena zbog svega što nas čeka.

 

MAGME: Možeš li na reći nešto o samo lokaciji ove wedding destinacije?

TM: Lokacija predstavlja pravu oazu zelenila izvan gradske vreve, smještena samo nekoliko minuta od užurbanih gradskih prometnica. Prostire se na preko 18.000 m2 šume, povrtnjaka, voćnjaka i mirisnih vrtova. Podsjeća na pravu bajku, ali onu gdje će se čarolija tek dogoditi…

MAGME: Doista se radi o prekrasnom prostranom prostoru; odakle inspiracija za njegovim uređenjem?

TM: Lokacija je sama po sebi zadala temu. Priroda i bajkovito okruženje su se jednostavno nametnuli kao inspiracija za cjelokupan postav. Središnji prostor inspiriran je jednim američkim vjenčanjem. Riječ je crnoj konstrukciji šatora koji je kasnije kao trend zaživio u Španjolskoj i Francuskoj. Privlači me ideja spajanja različitih stilova, kako u osobnom životu, tako i u poslovnom svijetu. Za mene, kombinacija elegancije i minimalizma predstavlja savršen spoj, nešto nepogrešivo i bezvremensko. Važno nam je bilo osigurati da se prostor može prilagoditi različitim dekoracijama prema željama mladenaca. Umjesto da nametnemo određeni stil poput rustikalnog ili industrijskog, ostavili smo prostora za dodavanje različitih tema i elementa prema željama mladenaca. Smatram kako smo stvorili dobru bazu koja će omogućiti neograničene mogućnosti transformacije i personalizacije prostora.

MAGME: Resort se sastoji od nekoliko različitih mogućnosti za vjenčanja; možeš li nam reći nešto više o tome?

TM: Organizacija vjenčanja u Majestic parku će prvenstveno biti usmjerena na glavni šator koji će moći primiti 350 uzvanika na svadbenoj večeri. Uoči glavne večere, cjelokupan prostor će biti na raspolaganju mladencima za različite formate susreta i welcome prijema. S obzirom na sve veću popularnost dnevnih vjenčanja među našim klijentima, ali i njihovim gostima, odlučili smo ponuditi jedinstvenu lokaciju za ceremonije vjenčanja na otvorenom. Često su to intimnija vjenčanja, u manjem krugu ljudi, koji se odvijaju nedjeljom. U posljednje vrijeme mladenci sve češće biraju i kombinaciju ceremonije vjenčanja i svadbene večere, stoga smo prostor prilagodili upravo takvom tipu vjenčanja. Osim izvornog postava, lokacija će biti prilagođena i za različita party vjenčanja. Vjerujem kako ćemo na ovaj način našim klijentima ponuditi širok spektar mogućnosti za stvaranje njihovog savršenog dana, bez obzira na format ili vremenske uvjete.

MAGME: Majestic Park nije samo wedding resort, već i poljoprivredno gospodarstvo. Na koji način spajate ta dva pojma?

TM: Samoodrživost i vlastita proizvodnja predstavljaju temeljne vrijednosti našeg postojanja. Smatram kako je ova integracija ključna za naš daljnji razvoj i dugoročni uspjeh. U prirodi vidim idealan prostor gdje se ova ideja može ostvariti na najbolji mogući način. Spremna sam investirati u ovu viziju, vjerujući da će nam omogućiti ne samo osiguranje kvalitetnih resursa za naš posao, već i smanjenje ovisnosti o vanjskim izvorima, te pružanje autentičnog i održivog iskustva našim klijentima.

MAGME: Kad se radi o gastronomskoj ponudi i tvom iskustvu u gastronomiji; što gosti mogu očekivati od wine & dine ponude?

TM: Kvaliteta hrane je imperativ našeg poslovanja stoga se uvijek trudimo klijentima postavljati standarde vrhunske gastronomske ponude. U našoj ponudi nudimo nekoliko različitih načina posluživanja hrane, svjesni raznolikih ukusa i preferencija gostiju. Jedan od naših omiljenih pristupa je show cooking, gdje jela dobivaju posebnu dimenziju jer se pripremaju pred samim gostima. Također, nudimo teller varijantu, inspiriranu restoranskim iskustvom, gdje svaki gost dobiva personalizirani tanjur s jelima po vlastitom izboru, stvarajući doživljaj visoke kulinarske kulture. Naravno, ne zaboravljamo ni klasične načine posluživanja hrane, uključujući domaću hranu koja odiše tradicijom. Naša posebna poslastica su štrukli, koji su već postali prepoznatljivi kao dio naše gastronomske ponude. Svjesni smo kako je zadovoljstvo hranom jedna od najvažnijih karika uspješnosti događanja, stoga se uvijek iznova trudimo opravdati ukazano povjerenje.

MAGME: Najavili ste da prva slavlja očekujete u proljeće ove godine, kako napreduju pripreme za prva slavlja?

TM: Sve ide prema planu, s prvim mladencima već biramo završne detalje. Iznimno se veselim toplijem vremenu kada započinjemo s uređenjem okoliša. Ljubav prema biljkama, prirodi i zelenilu me motivira da osobno sudjelujem u stvaranju naše oaze mira koju jedva čekamo podijeliti sa svijetom.

MAGME: Što mogu očekivati budući mladenci koji se odluče na slavlje svog velikog dana u Majestic Parku (što bi izdvojila kao ono što ga razlikuje od drugih destinacija za vjenčanja u Zagrebu)?

TM: Osim bajkovite lokacije, svakako bih izdvojila našu jedinstvenu gastro ponudu i personalizirani pristup tima. Hrana će biti svježe pripremljena na samoj lokaciji, neposredno prije serviranja, jer nam je važno da svaki detalj bude savršen. Mladenci mogu očekivati potpuno personalizirani pristup koji smo i do sada pružali našim klijentima. Sa mnom, Ena i Lucija će ih voditi kroz svaki korak organizacije njihovog dana iz snova. Postoji mnogo toga što još čuvamo kao naše male tajne, no njih vam planiramo otkriti tek na proljeće. Vjerujem kako će ovaj projekt, ne samo obogatiti naš grad, već i dodatno podići standarde i inspirirati nove trendove u wedding industriji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Sanja Jagatić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0