Pssst… Otkrile smo rješenje za celulit!

Celulit je na glasu je kao nešto čega se jako teško riješiti, potrebno je ići na skupe i dugotrajne tretmane koji nas ostavljaju u masnicama i bole. Ali, što biste rekle na to da postoji uređaj koji uklanjanje celulita čini laganim, dugotrajnim i brzim?

Isprobale smo popularni Beuer CM 50 anticelulitni masažer i u nastavku ćemo svoje oduševljenje podijeliti s vama!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MEDIKOR BEAUTY (@medikorbeauty)

Neka vas kompaktan izgled ne zavara!

Beurer CM 50 je malen, ergonomski oblikovan anticelulitni masažer. I vjerujte, već na prvo korištenje, čim ga upalite i prislonite na bedro, bit će vam jasno da u ruci držite uređaj koji ima snagu za razbiti i najvtrdokorniji celulit.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MEDIKOR BEAUTY (@medikorbeauty)

CM 50 u radu oponaša pokrete ručne anticelulitne masaže i pritom koristi rotirajuće zupce kojima možete ciljano djelovati na određena područja. Dolazi s dvije brzine rada, a dubinu masaže dodatno možete pojačati pritiskom.

Samo da znate – ovo nije jedan od onih masažera koji se uspore ako se pojača pritisak. Baš zato što je CM 50 direktno spojen na adapter, ali bez brige, kabel je dovoljno dugačak da se možete masirati bilo kad i bilo gdje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli MEDIKOR BEAUTY (@medikorbeauty)

 

Ipak, iz osobnog iskustva je preporuka da masažu započnite na prvoj brzini jer je i ona dosta jaka i duboka – uvjerit ćete se kada probate.

Učinak koji je vidljiv i dugotrajan, a sada je pravo vrijeme za početi!

Nas je iznenadila brzina kojom se vide prvi rezultati korištenja Beurer CM 50, a za takve rezultate vrlo je važno redovito masiranje – nama je nekako najviše odgovaralo navečer na kauču dok maštamo o svom summer body-u i zvuku valova koji dopire s plaže. Ili dok gledamo najdražu seriju.

 U svakom slučaju, masiranje s CM 50 je izrazito jednostavno i brzo će vam ući u rutinu.

Ovo su nagrađivani anticelulitni masažeri!

Ipak, CM 50 je samo jedan dio anticelulitnog programa koji smo pronašle u Medikor Beautyu.

Ako želite istražiti više, vrlo brzo ćete naići na hrpu pozitivnih iskustava na njihove napredne modele CM 100 i CM 100 Compact.

CM 100 linija radi na principu dubokih vibracija, a fascinantno je što je upravo to prvi svjetski klinički testiran anticelulitni masažer. Brojke koje stoje iza CM 100 su izvanredne:

Klinička istraživanja CM 100 potvrđuju  do 80 posto glađu kožu i do 73 posto čvršću kožu!

Vibracija kod CM 100 djeluje na duboka potkožna tkiva te razgrađuje celulit na manje molekule koje se postupkom drenaže uspješno eliminiraju iz tijela skupa s viškom tekućine i toksina.

Upravo tako ćete brzo primijetiti efekt zaglađene kože, s manje nepravilnosti koje uzrokuje celulit.

Najbolja ponuda samo do kraja svibnja!

Vjerujemo da je sada idealno vrijeme za početi bitku protiv celulita i upravo zato vam donosimo i akcijske ponude Medikor Beauty bestsellera. Pronađite odabrane modele na popustu 15 posto u svibnju!

Beurer CM 100

Beurer CM 100 Compac

Beurer CM 50

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0