Prvi Acne Studios parfem kreiran u suradnji s legendarnim francuskim parfumerom Frédéricom Malleom

Švedski modni brend Acne Studios, poznat po svojem suvremenom pristupu dizajnu, napravio je veliki korak u svijet parfema predstavivši svoj prvi miris u suradnji s legendarnim francuskim parfumerom Frédéricom Malleom. Nakon 15 godina promišljanja i planiranja, kreativni direktor Jonny Johansson odlučio je udahnuti život svom vizionarskom mirisnom projektu, predstavljajući parfem koji će zadovoljiti ljubitelje svježih i čistih aroma.

@acnestudios

Acne Studios par Frederic Malle nije samo parfem, već mirisna poema koja podsjeća na svježe oprano rublje, mekoću sapuna i opojnost cvijeća. Snažni aldehidi miješaju se s nježnim cvjetnim notama ruže, ljubičice i cvijeta naranče, dok gurmanske note vanilije i breskve dodaju dozu slatkoće. Sandalovina, bijeli mošus i tamjan u osnovi parfema pružaju dubinu i sofisticiranost, stvarajući miris koji je istovremeno i moćan i suptilan.

Frédéric Malle, koji je u industriji parfema posljednjih 25 godina, poznat je po svom inovativnom radu i korištenju aldehida u svojim kreacijama. Njegova suradnja s mladom i talentiranom parfumerkom Suzy Le Helley rezultirala je luksuznim cvjetnim mirisom koji, prema njima, stoji na raskrižju mode, parfumerstva i umjetnosti. Malle, koji se nedavno povukao iz svoje parfemske kuće, ostavlja iza sebe miris koji može biti jedan od njegovih posljednjih remek-djela.

Frédéric Malle
@acnestudios

U skladu s estetikom brenda Acne Studios, parfem je upakiran u bočicu čistog i minimalističkog dizajna, što dodatno naglašava suvremenu filozofiju brenda. Dostupan na web stranici brenda, ovaj miris dolazi u dvije veličine – po cijeni od 240 eura za 50 mililitara i 340 eura za 100 mililitara, čineći ga pristupačnim luksuzom za one koji cijene visoku modu i vrhunsku parfumeriju.

@samiabiche

j’ai enfin trouvé mon perfume pour l’été 🍒 #fredericmalle #acnestudiosparfredericmalle #cleanperfume

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

S ovom intrigantnom mješavinom mode, umjetnosti i parfumerije, Acne Studios i Frédéric Malle su ne samo proširili granice svojih polja djelovanja, već su stvorili novi olfaktorni simbol koji će zasigurno osvojiti srca ljubitelja parfema diljem svijeta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Acne Studios, TikTok, Instagram (@acnestudios)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0