Prsten s dijamantima koji nose it djevojke

Posljednjih sezona kao jedan od dominantnih trendova u nakitu je glomazno prstenje zlatnog sjaja. Prstenje je to koje svakoj modnoj kombinaciji donese statement prizvuk i najbolji završni touch koji i najležerniji modni odabir može učiniti iznimno chic i profinjenim lookom. Ovih smo dana pronašli prsten brenda Annoushka koji nas je osvojio statement izgledom i koji dodajemo svojoj wishlisti!

@chiarasatelier

@annoushkajewellery the new it girl ring Move over spinelli kilcollin #solidgoldring #annoushkajewellery #itgirlaesthetic

♬ original sound – Chiara’s atelier

Svevremenski prsten ručno je izrađen od 14-karatnog žutog i bijelog zlata. Sastoji se od tri međusobno povezana prstena s dijamantnim zglobovima, što znači da se prsten može složiti u jedan, nositi na više prstiju ili povezati s lančićima za beskrajne mogućnosti stiliziranja.

Ovaj svestrani i iznimno profinjeni komad može se nositi na različite načine i samim biti dijelom svake odjevne kombinacije. Osim što ga možete nositi i uz svečanije kombinacije gdje će biti dovoljan kao smaostalni komad, lijepo će odgovarati i uz svakodnevne modne kombinacije.

Prsten je dostupan za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 5700 eura, a ako se nas pita u ovakav se komad svevremenskog nakita vrijedi uložiti jer je nesumnjivo da ćete ga prenositi generacijama! Uz to, dostupan je i u verziji bez dijamanata, izrađen samo od zlata, po cijeni od 2200 eura.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0