Pronašli smo najslađi Zara Home detalj za uređenje dječje sobice s cijenom manjom od 10 eura

Kad se radi o uređenju interijera, najčešće posežemo za adresama koje u asortimanu imaju minimalističke, profinjene i chic dodatke za dom. Naravno, u tome prednjače komadi s dizajnerskim potpisom, no nerijetko se dogodi da u high street ponudama pronalazimo fantastične komade – a u tome obožavamo high street brend Zara Home. Tome u prilog ide i činjenica da smo ovih dana na TikToku otkrili dodatak za interijer kojim ćete uljepšati sobu vaših klinaca!

@zaira.eight

Cambio de tiradores 🤍🐣 #baby #babylove #babytiktok #babyshower #babyroom #babyroomdecor #babyroomtour #babyroominspo #babyroomorganization #babyroomdecoration #babyroominspiration #pregnant #embarazo #antesdepois #antesydespues #beforeandafter #beforeafter #habitacioninfantil #habitacionbebe #ikea #ikeababy #ikeababyroom #ikeababyhaul #ikeababyhack #ikeababyfinds @IKEA @IKEA Hacks & Ideas @Zara Home Official

♬ original sound – summer songs<333

Naime, kad se radi o uređenju dječje sobe, osim što u fokus postavljamo pastelne nijanse i nenametljive komade, ono što svaku sobu za klince čini posebnijom su detalji kojima na jednostavan način doprinosimo posebnijem izgledu. Upravo takav detalj je servirao ovaj španjolski brend i predstavio najslađe kukice koje možete postaviti na dječje ormare i komode.

Radi se o setu dvije keramičke kukice koje krasi oblik balona, zlatno dno i plave linije. Nedvojbeno je da ćete uz ovakav detalj na iznimno jednostavan način doprinijeti atmosferi dječje sobe i bez potrebe za kupovanjem posebnih komada namještaja, transformirati bilo koju komodu ili ormar u kakav dječji komad.

Ove preslatke kukice dostupne su za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda po cijeni od 6,49 eura i definitivno se radi o detalju koji će podići izgled prostora vaših mališana i koje će oni obožavati!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0