Pronašli smo luksuznu oazu mira na Santoriniju koja je idealna za medeni mjesec!

Grčka se nametnula kao jedna od it destinacija za ljetne praznike, a otok Santorini slovi za jedan od najljepših. Stoga ne čudi kako je baš taj otok omiljen za putovanje za one željne odmora, za razliku od onih koji traže tulumarenje, koje se odvija na popularnom Mykonosu. Iako i tamo ima predivnih mjesta za odmor, luksuzni hotel Androis Arcadia smješten je na rubu pitoresknog gradića Oia, što znači da je u blizini svih barova i restorana, no dovoljno udaljen kako bi se osigurali mir i privatnost.

 

Idličan Santorini često je odredište za medeni mjesec ili, pak, godišnji odmor u paru, a ovaj hotel u kojem se nalaze isključivo apartmani nudi najviši standard komfora i elegantno uređen interijer, kakav imaju i svi drugi hoteli grupacije Androis. Svaki je luksuzni apartman opremljen bazenom i terasom koji su pozicionirani tako da imate pogled na magično Egejsko more i zalaske sunca.

Moći ćete uživati u prirodnoj ljepoti okolice hotela, ali se i maksimalno opusitit u zajedničkim te privatnim dijelovima hotela. Rafinirano uređenje u neutralnim tonovima s prirodnim materijalima savršeno je uklopljeno u lokaciju na kojoj se nalazi, a za izgled minimalističkih smještanih kapaciteta – među kojima su i trosobne i četverosobne vile, zaslužan je studio Kapsimalis Architects.

To što su uređeni u minimalističkom stilu ne znači da im išta nedostaje, a pogotovo ne mjesta za odmor i uživanje. Ako se, pak, želite prepustiti gastronomskim užicima u hotelu se nalaze tri restorana – Beefbar s mesnim specijalitetima, bar pored bazena koji nudi lagana jela, salate i koktele te Pacman u kojem možete uživati u mediteranskoj kuhinji uz zalazak sunca.

Kako biste u potpunosti zaboravili na sve brige dok ste na odmoru hotel Andronis Arcadia ima i spa centar u kojem su dostupni pilinzi tijela, tajlandske masaže, vruća ulja, meditacije, LED tretmani lica i ostalo. U ovom elegantnom hotelu s pet zvjezdica možete odmarati već ovog ljeta, a više informacija možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0