Cali Mykonos je predivno mjesto za odmor iz kojeg nikada nećete željeti otići

Grčki otok Mykonos jedna je od najpopularnijih ljetnih destinacija, a osim što tamo možete uživati u vrhunskim partyjima, predivnim plažama i gastronomskoj ponudi, na tom se otoku nalaze se i fantastično uređeni hoteli i vile za odmor. Jedan takav je i novootvoreni Cali Mykonos – hotel je to iz kojeg nećete poželjeti otići, unatoč svemu drugome što otok nudi. Riječ je o ekskluzivnom mjestu u kojem je zadovoljstvo gostiju nit vodilja, luksuzan odmor je ono što se očekuje, a sve je kreirano s poštovanjem prema prirodi.

Gostoprimstvo je u ovome ekskluzivnom odmaralištu u Kalafatiju na Mykonosu odvedena na novu razinu, a interijer i eksterijer su osmišljeni tako da doživite i mir te upijete zrak, zemlju i more koji okružuju hotelski kompleks u potpunosti. Dizajnom je tako naglasak stavljen na bogatstvo prirode, a posebne uspomene stvarat ćete u interijeru i eksterijeru hotela prekrivenima prirodnim kamenom i mramorom.

Apartmani i vile stapaju se s prirodom, od umirujuće morske vode bazena, pogleda na krajoliki i svake nijanse udobnosti i delikatnog života koji se može zamisliti. Kako biste se u Cali Mykonosu mogli u potpunosti opustiti dostupan je spa i wellness dio, a izlazak sunca možete dočekivati uz jogu na ogromnom bazenu sa slanom koji se proteže gotovo cijelom dužinom hotela. Upravo je ovaj hotel idealno mjesto za odmor ili bijeg od tulumarenja koji se odvija na ostatku otoka, a kao stvoren je za lijene ljetne dane.

U Cali Mykonosu dostupni su Deluxe i Premium apartmani sa ili bez privatnih bazena koji imaju između 45 i 60 četvornih metara te otprilike isto toliko vanjskog prostora te jednosobne, dvosobne, trosobne ili četverosobne vile, u koje stane čak do 10 osoba, u kojima se možete u potpunosti osamiti. Jednako kao i u eksterijeru i u interijeru su dizajneri bili inspirirani prirodom otoka pa je sve u neutralnim nijansama te u materijalima koji su svojstveni za to područje.

 

Zaključak je da je ovo low-key mjesto za ljetni odmor i oaza mira koja je potrebna Mykonosu, a u kojem se sve toliko podređeno opuštanju da nikad neće poželjeti otići. Više informacija o hotelu i rezervaciji smještaja otkrijte na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cali Mykonos

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0