Pronašli smo jednu od najslađih kolekcija za klince u Zara Home ponudi!

Snoopy, Charlie Brown, Woodstock i ostatak Peanuts ekipe uveseljavaju djecu (i odrasle) od 50-ih godina prošlog stoljeća. Zato ne čudi da ti likovi krase brojnu dječju odjeću i igračke, a sad je i Zara Home predstavila čitavu kolekciju posvećenu upravo njima.

U Zara Home x Peanuts kolekciji mogu se pronaći stvari za bebe i klince među kojima su i posteljina, dekice, ručnici, dekorativne jastučnice i ostali tekstil, ali i pribor za jelo, školski pribor i druge stvari koje mogu krasiti dječju sobu ili radni stol.

Iako se među najslađim komadima definitivno nalaze one za najmanje, kako što su ručnik s kapuljačom i mekane dekice na kojem su izvezeni Peanuts likovi, najviše su nas osvojili pamučni jastuci na kojima su isprintani obrisi likova, a uz koje dolaze i perive bojice kojima se mogu ukrašavati. Uz to, neodoljiv je i silikonski set posuđa sa Snoopy i Woodstock posudom.

Što se tekstila tiče, ističu se i posteljina i prekrivači za krevet s kockastim uzorkom koji su rezervirani za nešto odraslije klince. Njima će se svidjeti i pernica i bilježnica s ovim likovima, budilica, ručkice za ormare, kao i preslatka Snoopy keramička šalica.

Ako oko vas imate nekog klinca koji obožava Peanuts likove, predlažemo da istražite Zara Home ponudu na ovom linku jer ćete definitivno pronaći barem nekoliko sitnica koje će vas oduševiti. Naša je shopping košarica već puna!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0