@allpayer

Pronašli smo high street verziju popularnih Totême čizama!

Jedan od omiljenih pronalazaka svake ljubiteljice mode je dizajnerski komad u high street verziji. Nema boljeg od toga da isti efekt možete postići s manjim budžetom, a sve češće su high street komadi i kvalitetom i izradom, ne samo dizajnom, konkurentni high-end komadima.

Annemiek Kessels (@modedamour)

Massimo Dutti jedan je od brendova koji se može pohvaliti iznimnom kvalitetom i svevremenskim izgledom svojih modela, a u njihovoj smo novoj kolekciji pronašli čizme inspirirane popularnim Totême modelom. Riječ je o čizmama sa širokom sarom koje su postale kultni komad među modnim insajdericama kao što su Giorgia Tordini ili Annemiek Kessels.

Massimo Dutti

Široki model s kitten heel potpeticom, izrađen od glatke ili kože s krokodilskim efektom, postao je go-to komad trendsetericama za večernje izlaske, ali i casual outfite i poslovne kombinacije.

Toteme čizme (MyTheresa)

Vrlo se sličan model – s niskom petom i square toe siluetom – ove sezone može pronaći u Massimo Dutti kolekciji, izrađen od 100-postotne teleće kože u crnoj boji. Iako nije riječ o sasvim klasičnom modelom, ove će se čizme moći iskombinirati uz traperice ravnog kroja, mini haljine ili midi suknje, a bit će udobne za cjelodnevno nošenje.

Massimo Dutti

High street verzija Totême čizama dostupna je za kupnju u veličinama od 35 do 42 po cijeni od 169 eura na službenoj Massimo Dutti stranici, dok za usporedbu cijena dizajnerskog modela na shopping platformi MyTheresa iznosi 790 eura u verziji s efektom krokodilske kože. Za koji god se model odlučite, s ovim čizmama nećete pogriješiti.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije. Pinterest, Massimo Dutti, Instagram, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0