Pronašli smo chic hotel za savršen odmor na otoku Majorci

Putovanje u Španjolsku uvijek nam je na listi želja zbog prekrasnih krajolika koji se pružaju duž zemlje. No, kad bismo morali odabrati jedno mjesto onda bi to zasigurno bio posjet najvećem otoku u zemlji – Majorci. Tome doprinosi i činjenica da smo otkrili prekrasan hotel koji se na savršen način uklopio u obližnji krajolik. Radi se o hotelu Corazón, čije smo prekrasne fotografije zamijetili na društvenim mrežama.

Hotel se nalazi na zapadnoj strani Majorce i otvoren je prošle godine. Osim što u ponudi ima 15 prekrasno uređenih različitih soba, hotel čine i farma, restoran i umjetničko središte. Smješten je između sela Deià i Sóller i nalazi se u prekrasno renoviranoj vili smještenoj usred planina Tramuntana i Sredozemnog mora.

Hotelom upravljaju umjetnici Kate Bellm i Edgar Lopez, koji su osmislili utočište posvećeno umjetnosti i prirodi. Hotel nudi iskustvo koje karakterizira bezbrižan stil života i svakodnevne avanture.

Hotel se sastoji od dva luksuzna apartmana i 13 soba. Osim toga, posjetitelji mogu uživati i u zajedničkim prostorima, poput staklenika ukrašenog kaktusima, bazenu, sobi s kaminom, unutarnjem dvorištu, galerijskim prostorom i prostranim vrtovima.

Ono što ovaj hotel čini toliko posebnim je zasigurno njegovo uređenje. Sav namještaj izradili su lokalni obrtnici koristeći najbolje materijale s otoka. Duž cijelog hotela prevladava atmosfera slobode i jednostavnog dizajna, a unutrašnjost je osmišljena kako bi se stvorio skladan i fluidan prostor. Prevladavaju zemljani tonovi i mirna nenametljiva atmosfera kakva priliči životu na otoku.

Ono zbog čega brojni gosti posjećuju ovo imanje je hotelski restoran koji poslužuje doručak, ručak i aperitivo, koji su pripremljeni od proizvoda isključivo uzgojenih na farmi hotela ili nabavljenih isključivo od lokalnih dobavljača.

A s obzirom na to da se radi o dvoje umjetnika koji su započeli ovu priču, unutar hotela nalazi se prostor posvećen umjetnosti koji krase umjetnička djela vlasnika. Uz to, hotel ugošćuje i razne događaje, poput izložbi i glazbenih nastupa. A gosti se mogu opustiti i uz jogu koja je organizirana unutar hotela.

Doista, radi se o hotelu u kojem možete istinski uživati u prekrasnoj prirodi i uređenju koje oduzima dah. Ovo mjesto na savršen način spaja luksuz s daškom divljine i ako tražite savršeno mjesto za odmor, svakako razmotrite ovaj hotel!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Hotel Corazon

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0