Proizvodi za njegu usana najveći su hit u beauty svijetu, a Chanel je sad lansirao serum za usne!

U  stalno promjenjivom svijetu ljepote i njege kože, Chanel je ponovno visoko postavio ljestivu s lansiranjem svoje najnovije kreacije – Hydra Beauty Micro Lip Seruma. Ovaj dodatak prestižnoj liniji Hydra Beauty nije samo proizvod za njegu usana – radi se o revolucionarnoj inovaciji koja nudi jedinstvenu kombinaciju prirode i tehnologije.

@lingnoyzz

Hydra beauty micro serum levres #chanel #chanelbeauty #chanellover #chanelfrance #chanelhydrabeauty #unbox #unboxing #unboxingvideo #unboxing #unboxingchanel

♬ Like I Do GALCHANIE COVER – GALCHANIE (แกลชานี่)

Srž Hydra Beauty Micro Lip Seruma je njegova upotreba mikrofluidne tehnologije, koja genijalno uključuje tisuće mikro mjehurića ispunjenih uljem bijele kamelije. Ti mjehurići, simbol čistoće i dugovječnosti, puknu pri nanošenju.

To osigurava da su usne ne samo duboko hidratizirane svaki put kada se proizvod koristi, već su i omotane luksuznom i ugodnom teksturkom koja nema premca u tradicionalnim proizvodima za njegu usana.

Predanost ove francuske kuće u korištenju najboljeg što priroda nudi očita je u njihovom izboru bijele kamelije. Poznata po svojim hidratantnim svojstvima, ova izuzetna cvijetna komponenta je već godinama dio Chanel arsenala ljepote.

A njihova predanost održivosti i zaštiti okoliša odražava se u načinu na koji se ovi sastojci uzgajaju u njihovim laboratorijima na otvorenom, naglašavajući ravnotežu između naprednih znanstvenih praksi i poštovanja prirode.

Kako Chanel nastavlja pomicati granice kozmetičke inovacije, Hydra Beauty Micro Lip Serum stoji kao svjedočanstvo nepokolebljive posvećenosti kvaliteti i naslijeđu u stvaranju svevremenskih proizvoda za ljepotu. Ovaj serum nije samo kozmetičko poboljšanje, već i iskustvo za sva osjetila koje njeguje, štiti i uljepšava usne, pretvarajući jednostavan čin njege usana u trenutak luksuza i uživanja.

@bootsbeautysilverlink

Our BBS Olivia using Chanel to add some summer glow to her look…. #summer #summerglow #bronzer #blush #coral #coralblush #fyp #trending #summermakeup #bootsuk #bootssilverlink #serum #multiuseglowstick

♬ Friendly Pressure (Into The Sunshine Mix) – Sunship & Jhelisa

S obzirom na to da su beauty entuzijaste trenutačno opsjednute svim vrstama tretmana za usne, sigurno smo da će se u kozmetičkim torbicama mnogih naći mjesta i za Chanel Hydra Beauty Micro Lip Serum. Idelan je za one koji teže ne samo uljepšavanju, već i njezi usana s pravom esencijom inovacije i blaga prirode.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0