@sofiarichiegrainge

Proizvod iz ljekarne koji obožavaju Sofia Richie Grainge, Hailey Bieber i Nicola Peltz Beckham

Nema bolje preporuke za skincare proizvod od one koju da žena s blistavim tenom i kožom bez nepravilnosti. Od takvih beauty entuzijastica očekujemo da znaju kad, što i kako koriste, a da potpunim amaterkama mogu preporučiti proizvod koji će se uklopiti u njihovu skincare rutinu.

Naravno, osim u krugu prijateljica i insajderica beauty industrije, takve žene pronalazimo i na društvenim mrežama, a među njima se definitivno nalaze i Hailey Bieber, Nicola Peltz Beckham i Sofia Richie Grainge koja je otkrila kako koristi brojne proizvode ovog francuskog brenda.

No, sve su tri influencerice spomenule kako koriste isti proizvod koji je dostupan za kupnju u hrvatskim ljekarnama, a riječ je o obnavljajućoj zaštitnoj kremi Avène Cicalfate+.

Kremasta tekstura umirujuća je za kožu i djeluje poput prve pomoći te stvara film na koži dok je obnavlja i pročišćava. Obnova kože moguća je zahvaljujući termalnoj izvorskoj vodi Avène koja je vrijedan sastojak ovog proizvoda namijenjenog za njegu čitave obitelji, kao i bakrov i cinkov sulfat koji ubrzavaju proces obnove kože i ograničavaju rizik od rasta broja bakterija. Zato je ova krema odlična za korištenje na upalnim procesima, odnosno prištićima, na koži koja je pocrvenila na suncu, iritacijama, porezotinama i ogrebotinama.

Bieber je otkrila kako obnavljajuću i zaštitnu njegu nanosi na lice noću, nakon što odradi čitavu rutinu njege, baš kao i Beckham, a krema djeluje tako da umiruje nježne i osjetljive gornje slojeve kože te pomoću [C + -Restore]™, prvog obnavljajućeg postbiotičkog djelatnog sastojka, dobivenog iz Avène termalne izvorske vode, potiče oporavak epidermisa.

Riječ je definitivno o kremi koju vrijedi imati u kupaonici jer se može koristiti u različite svrhe, a onima s osjetljivom i pomalo suhom kožom lica, pomoći će u zadržavanju blistavosti i zdravog sjaja tena. Cijena kreme u hrvatskim ljekarnama kreće oko 18 eura za tubu od 100 mililitara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Avene, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0