Na suncu je potreban oprez, no s novom Daylong linijomproizvoda za sunčanje bit ćemo zaštićeni i njegovani tijekom cijelog ljeta. Držeći se nekoliko zlatnih pravila o izbjegavanju pretjerane izloženosti suncu, s Daylong losionima možemo opušteno uživati u dugim danima na plaži u potpunosti zaštićeniod štetnog UVA i UVB zračenja. Osim toga, vrlo su vodootporni i otporni na znojenje, tako da možemo biti bez straha da će nam se krema za sunčanje isprati nakon nekoliko kupanja. Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem Aloe vere i vitamina E, što znači da njihovom upotrebom istovremeno štitimokožu i zadržavamo mladenački izgled.

Linija se sastoji od nekoliko nevjerojatnih losiona kojima je na prvom mjestu zaštita od UVA i UVB zraka, zatim usporavanje starenja te hidratacija, naravno. Isprobamo li bilo koju od njih, uvjerit ćemo se da nam ovog ljeta cjelodnevna zaštita zajamčena!

Daylong regular SPF 15 ( 100 ml/ 107,77 kn) je liposomalnilosion za lice i tijelo, namijenjen osobama srednje svijetle ili tamnije kože koji su manje osjetljivi na sunce. Lagane je teksture, lako se nanosi i brzo upija te pruža djelotvornu zaštitu od sunca manjeg intenziteta UV zračenja.


Daylong ultra SPF 25 (200 ml/187,77 kn) je liposomalnilosion idealan za one svjetlije puti i kose te osobe sklonepjegicama. Zaštita u obliku spreja osigurava jednostavnije, brže i lakše nanošenje.

Daylong ultraface SPF 25 (50 ml/119,67 kn) jedinstvena je kombinacija filtera za zaštitu od sunca i vitamina s antioksidativnim učinkom koji usporavaju čimbenike starenjakože te oslabljuju djelovanje slobodnih radikala. Blaga tekstura i ugodan miris losiona čine ga prikladnom podlogom za make-up, kao i fantastičnom dnevnom kremom.

Daylong® SENSITIVE SPF 30 (100 ml/147,77 kn) posebno je pripremljen za osjetljivu kožu, sklonu alergijama. Za jedinstveno lagan osjećaj! Učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja te sprečava pojavu znakova preranog starenja kože. Formulacija bez dodatka ulja nježno i učinkovito štiti masnu i osjetljivu kožu.

Daylong extreme SPF 50+(200 ml/219,77 kn) neizostavna jezaštita kože kada je visok indeks UV zračenja. Savjetuje seosobama vrlo svijetle i osjetljive kože koji žele biti u potpunosti bezbrižni na suncu.

Kako bismo našim mališanima i njihovoj osjetljivoj koži pružili maksimalno moćnu, a izrazito nježnu zaštitu od sunca,preporučujemo Daylong kids liposomalne losione koji djelotvorno štite od UVA i UVB zračenja i njeguju dječju kožu glicerolom, dekspantenolom i vitaminom E.

Daylong® Kids SPF 50 (150 ml/199,77 kn) posebno je pripremljen za zaštitu i njegu nježne dječje kože koja je osjetljivija na UV zračenje nego koža odraslih. Kako bismo Tu je i dozator na potisak za što lakšu upotrebu i nanošenje.

Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, no treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu. Možete ih nabaviti u ljekarnama po preporučenim cijenama.