Cartier Trinity Medium

Predstavljene su nove verzije popularnog Cartier Trinity prstena. Donosimo sve detalje!

Povodom 100. obljetnice lansiranja slavne linije draguljarske kuće Cartier koja simbolizira ljubav pod nazivom Trinity, brend je predstavio nove dodatke liniji koji su reinterpretacija klasika. Iako se u Cartier Trinity kolekciji nalaze narukvice, naušnice i ogrlice, među najpopularnije komade ipak se ubraja prstenje. Upravo su zato predstavljene nove verzije – jedna koja zadržala stari oblik ispod kojeg se krije dijamantno iznenađenje, a druga koja je lansirana u novoj, nešto drugačijoj formi.

@aheatedmess

Trying out the new Cartier cushion Trinity collection for Lunar New Year 🧧 #cartier #cartiertrinity #lunarnewyear #redenvelopes #redpacket #cartiercushiontrinity #cartiertrinitybracelet #cartiertrinityring #cartiergift #cartierunboxing #cartierlove #jewelrytiktoks

♬ original sound – aheatedmess

Cartier Trinity linija predstavljena je 1924. godine, od tad su je nosile brojne slavne ličnosti kao što su Grace Kelly, princeza Diana, Alain Delon, Kylie Jenner i mnogi drugi, a postala je simbol zajedništva i ljubavi. Naime, ovu kolekciju karakterizira dizajn od prstenja u bijelom, žutom i ružičastom zlatu koji su povezani i čine neraskidiv trio. Jednostavan i prošićen dizajn ono je što je isticalo ovu klasičnu kolekciju koja je sad dobila novo ruho.

Cartier Trinity Large

 

Cartier Trinity prsten, dostupan u Medium i Large varijanti, umjesto u standardnom, zaobljenom dizajnu, sad je dostupan i u “cushion” odnosno jastučastoj formi koja udobno obavija prste, baš kao i prethodna verzija. Ovim zaokretom u dizajnu, ovaj je klasik dobio moderniji, statement izgled, a kako bi promovirali te novitete Cartier je odabrao i nove ambasadore, ikone mlađih generacija, među kojima se nalaze Paul Mescal, JISOO, Jackson Wang, Yara Shahidi i Labrinth.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cartier Official (@cartier)

Uz dvije verzije novog prstena od tri vrste zlata, Medium veličina dostupna je i luksuznoj pavé varijanti, optočenoj sa sveukupno 435 dijamanta u briljantnom rezu.

S obzirom na to da je riječ o verziji optočenoj dijamantima cijena ovog modela seže do 53 tisuće eura, dok je za Medium veličinu samo od zlata potrebno izdvojiti 2440 eura, a za Large 4350 eura.

Cartier Trinity Medium

Cartier je napravio i update klasične verzije prstena, koja je od sad dostupna i u Extra Large varijanti po cijeni od 6900 eura.

Cartier Trinity Extra Large

No, možda najzanimljiviji novi dodatak ovoj kolekciji je prsten koji naizgled djeluje kao da je izrađen samo od zlata, a s unutarnje strane krije dijamante. S obzirom na to da su tri prstena povezana u ovom modelu pomična, ovaj se prsten može nositi na više načina, okretati i time otkrivati dijamante.

@milenalazazzera

A new version of Cartier Trinity @Cartier #cartier #cartiertrinity #jewelry #jewellery #ring #anello #bague #jewelrydesign #jewellerydesign

♬ original sound – Milena Lazazzera Mar

Gravirana veličina na prstenu odnosi se na to kada su vidljive sve tri pomične trake optočene dijamantima, a kad su dijamanti skriveni, prsten je tri metričke veličine veći. Ovaj prezanimljiv model zasad nije dostupan na europskoj stranici brenda Cartier, a njegova cijena u američkim dolarima iznosi nešto više od 26 tisuća.

S ovim novim dodacima u kolekciji Cartier Trinity modeli zasigurno će biti popularni još barem 100 godina!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0