Predstavljena nova verzija popularnih Elizabeth Arden kapusla s cermidima

Godine 1990. Elizabeth Arden zauvijek je promijenila industriju njege kože uvođenjem ceramide u kapsulama —prvih te vrste bio-inženjeringa, ceramida identičnih koži, dostupnih u formatu kapsula s jednom dozom. S više od 30 godina vodstva i preko 140 nagrada diljem svijeta za svoju tehnologiju kapsula, Elizabeth Arden sada predstavlja novi zlatni standard popravka kožne barijere, kapsule Advanced Light Ceramide.

Nastavljajući uspjeh naših temeljnih Ceramide kapsula, Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Serum, dolaze nove Advanced Light Ceramide kapsule, sada u ultra-laganoj teksturi idealnoj za mješovitu i masnu kožu. Obogaćen fitoceramidima koji jačaju kožu i ciklopeptidima koji poboljšavaju izgled pora, ovaj se serum brzo upija kako bi ojačao kožnu barijeru, suzio pore i ponovno uravnotežio ten kože. Nakon jedne kapsule, koža je 28 posto jača, 9 od 10 žena vidjelo je dramatično smanjenje vidljivih pora. Nakon tjedan dana, tvrdokorne bore su vidljivo smanjene. Nakon mjesec dana, 100 posto se slaže da je koža zdrava, izgleda blistavo i ima ljepšu teksturu.

Među glavnim sastojcima ističu se fitoceramidi, koji oponašaju najobilniji i najvažniji ceramid za njegovanu i jaku kožu; ciklopeptid, koji podržava kolagen unutar stijenki pora, zateže i poboljšava teksturu kože te hemiskavlan koji lagano omekšava kožu i kontrolira višak sebuma. Kapsule obogaćene ovim sastojcima će hraniti zaštitnu lipidnu barijeru, pročišćavati kožu za izgled bez vidljivih pora i vratiti uravnoteženiji i blistaviji ten s poboljšanom teksturom. Koža će nakon mjesec dana biti zdravija, izgledati blistavije i imati poboljšanu, glađu teksturu.

Elizabeth Arden Advanced Light Ceramide kapsule dostupne su u Fabuspot parfumerijama (uskoro i u Mueller poslovnicama na odjelu parfumerije) po cijeni od 99 eura za 60 kapsula, a koriste se tako da kapsulu okrenete kad je otvorite, stisnete sadržaj na vrhove prstiju, zagrijete proizvod i nježno nanesete na očišćenu kožu. Jednostavna rutina za blistav ten!

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0