Predstavljena nova verzija Cartier Love narukvice, donosimo sve detalje!

Jedan od najpopularnijih komada nakita na svijetu, Cartier Love narukvica predstavljena je nedavno u novoj verziji. Narukvica draguljarske kuće Cartier inspirirana je konceptom “zaključavanja” partnera nakitom, a sve je započelo kad su vojnici odlazili u rat pa je to bio način da pokažu svoju obavezu prema djevojkama.

Dizajner Aldo Cipullo koji je dizajnirao Love narukvicu bio je student povijesti fasciniran antičkim legendama koje su ga inspirirale. Taj je komad nakita 2017. godine bilo najguglaniji na svijetu, a postao je i popularan zbog toga što je zamišljen da se kupuje u paru kako bi partnere nošenje narukvice koju samo drugi partner može otvoriti pomoću mini odvijača, dodatno povezao.

Prije nekoliko godina predstavljena je i tanja verzija narukvice, a prije nekoliko dana kuća je predstavila i novu verziju zlata u kojem dolazi – Cartier Love narukvica od sad je dostupna u matiranoj, odnosno brušenoj završnoj obradi.

Mat verzija popularne narukvice dostupna je u verziji od bijelog i žutog zlata, dok za varijantu od ružičastog zlata još uvijek nema informacija na službenoj stranici brenda.

Cijena narukvice je ostala ista, bez obzira na promjenu finiša. Cartier Love narukvica u žutom zlatu trenutačno drži cijenu od 8300 eura, dok ćete za verziju u bijelom zlatu morati izdvojiti 8900 eura. Više detalja otkrijte na službenoj stranici draguljarske kuće.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cartier

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0