Predstavljena nova boja popularne Taller Marmo haljine!

Jedan od najpopularnijih modnih komada prošle godine, ako je suditi po količini Instagram objava, zasigurno je bila Taller Marmo haljina ukrašena nojevim perjem. Riječ je o talijanskom brendu za koji osnivači Yago Goicoechea i Riccardo Audisi tvrde da je fuzija luksuznog dizajna i duha 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Za kreiranje svojih bajkovitih modela modna marka koristi izuzetno kvalitetne tkanine koje evociraju stil ikona starog Hollywooda poput Elizabeth Taylor i Sophije Loren.

Njihova haljina je u 2022. bila je dio must have garderobe svjetskih celebrity dama, ali i influencerica, modnih insajderica i it djevojaka. Model na jedno rame koji se ističe bogatim obrubom od perja dostupan je u nekoliko različitih boja te dvije dužine: do koljena i do gležnja.

Nedavno je predstavljena i nova boja, dostupna za kupnju na platformi Net-a-Porter. Radi se o raskošnoj zelenoj verziji čiji je službeni naziv “emerald green”, odnosno smaragdno zelena. U nastavku možete otkriti fotografije nove verzije Taller Marmo haljine, koja će biti stylish odabir za svečane trenutke u 2023. godini, a klikom na fotografije odlazite na webshop.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0