Georgia Fowler

Taller Marmo haljine su pravi hit među celebrity damama i influencericama

Ako na svojem Instagram feedu non stop viđate haljine na jedno rame ukrašene perjem, to je zato jer je talijanski brend koji stoji iza njih jedan od omiljenih poznatim damama kao što su Kate Beckinsale, Olivia Palermo, Maye Musk, Nicole Richie, Viola Davis i brojnim drugim stylish ženama koje obožavaju dizajn brend Taller Marmo.

Hannah Strafford Taylor

Brend party haljina čiji je model na jedno rame ukrašeno perjem blago rečeno eksplodirao na društvenim mrežama, osnovali su 2013. godine u Milanu dizajneri Riccardo Audisio i Yago Goicoechea, a prije otprilike dvije godine postali su planetarno popularni. Talijanski brend naglasak stavlja na vrhunsku izradu te kvalitetne materijale, a njihovi dekadentni modeli u jarkoj paleti boja inspirirani su stilskim ikonama kao što su Sophia Loren i Diana Vreeland.

Haljine se ručno i s posebnom pažnjom na detalje izrađuju u Italiji, a dizajneri obožavaju eksperimentirati s inovativnim tehnikama i luksuznim tkaninama. Kreiraju statement haljine u kojima će vas baš svako primijetiti i koje su namijenjene svečanim prigodama – skandinavska influencerica Tine Andrea Lauvli njihov je dugački bijeli model nosila na vjenčanju.

Tine Andrea Lauvli

Najzanimljiva činjenica je da njihove modele obožavaju žene potpuno različitih stilova, od onih koje njeguju glamurozan stil pa sve do minimalistica, a tajna je u tome što se u Taller Marmo haljina osjećaju posebno. Iako su krojevi opušteni, svečaniji dojam haljinama daju tkanina, jarke nijanse te, naravno, dodatak nojevog perja koje modelima daje posebnu dozu razigranosti.

Njihov najpopularniji model Ubud dostupan je u maksi i mini varijanti, a ovaj večernji komad odiše elegancijom i bit će super odabir za svečanija događanja koja nam slijede, doček Nove godine ili, pak, vjenčanje. Haljine ovog brenda dostupne su za kupnju putem online retailera Net-a-Porter, Farfetch, MatchesFashion i Browns Fashion, a cijene modela kreću se od 1500 do 2000 eura.

Georgia Fowler

Lena Terlutter
Sandra Hagelstam
Anna Vitiello
Olivia Palermo

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Taller Malmo, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0