Hrvatski brend organske kozmetike Uchka predstavio dva esencijalna proizvoda za ljeto

Divlje bilje sadrži do 30 posto više aktivnih supstanci od uzgojenog bilja, pa čak i od organski uzgojenog bilja, pokazala su istraživanja. uchka, hrvatski brend premium organske kozmetike, proizvode bazira na esencijama divljeg ljekovitog samoniklog bilja primarno s mikro lokacija Učke, Rta Kamenjak, Ćićarije i Banjola. Upravo se esencije divljeg samoniklog bilja nalaze i u dva nova proizvoda Bi-Phase Body Elixir i Balancing Mist koja su u petak predstavljena u zagrebačkoj Galeriji Dalia.

Bi-Phase Body Elixir vraća koži sjaj, priprema je za sunce te potiče tamnjenje

Jedan od ključnih aktivnih sastojaka regenerirajućeg Bi-Phase Body Elixira je ručno rađeni macerat organske mrkve upotpunjen umirujućim i osvježavajućim esencijama divlje branog matičnjaka i mente te prirodnim hidratizatorima, poput gela crvene alge i fitoskvalana dobivenog iz maslina.

Bi-Phase Body Elixir je najbolji odabir za njegu devitalizirane, blijede, suhe i zrele kože koju umiruje, obnavlja, vraća joj vlažnost, svježinu i zdravi sjaj. Zbog bogatstva beta karotena, uchka eliksir je sjajan za pripremu kože tijela prije sunčanja kao i nakon njega, jer štiti kožu od oksidacijskih oštećenja, sprečava reakcije fotoosjetljivosti i pomaže pri zdravom tamnjenju.

Balancing Mist tonizira kožu lica i priprema je za naredne korake njege

Lagana balansirajuća maglica Balancing Mista savršen je blend tonizirajućih, hidratantnih i regenerirajućih komponenti. Hidrolati divlje branog matičnjaka i mente na kožu djeluju nježno osvježavajuće, umirujuće, protuupalno i antioksidativno. Prekrasnog je osvježavajućeg biljnog mirisa, ostavlja kožu mekom te potpomaže bolju apsorpciju seruma i krema u daljnjim koracima njege. Balancing Mist je idealan partner za prvi korak njege lica nakon čišćenja i za cjelodnevnu svježinu te kao make-up fiksator.

U dizajnu ambalaže korišteni fragmenti motiva autorskih djela Borisa Bućana

“I ovoga puta, u oblikovanju ambalaže uchka proizvoda korišteni su fragmenti motiva autorskih djela znamenitog akademskog slikara i doajena grafičkog oblikovanja Borisa Bućana. Bućanova osebujnost i originalnost za nas predstavljaju inspiraciju i ideju koje su nam otvorile prostor za dizajnersku igru i semantičku reinterpretaciju kroz fragmente pretočene u priču o mističnosti i ljepoti divlje žene, ljepoti uchke”, istaknula je Ivana Šimatović, direktorica kozmetičke kuće Mediterra Herbal.

Bi-Phase Body Elixirom i Balancing Mistom, uchka zaokružuje liniju organskih premium proizvoda za njegu kože baziranu na sinergijskom djelovanju supstanci dobivenih iz samoniklog bilja prikupljenog wildpicking metodom.

Simona Antonović i Ivana Šimatović

Svaki, od ukupno sedam uchka proizvoda, nudi visoko učinkovitu koncentraciju aktivnih supstanci u svom sastavu – osiguravajući premium anti-age njegu koja regenerira, štiti, podržava mladolikost i ublažava znakove starenja kože.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Doris Fatur

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0