Predstavljamo limitiranu kolekciju kupaćih kostima MagMe x Peau

U suradnji s hrvatskim brendom kupaćih kostima Peau, iza kojeg stoje Mia Matić i Ema Pilić, osmislili smo limitiranu kolekciju kupaćih kostima koja će biti dostupna za kupnju ekskluzivno putem MagMe webshopa. Suradnja je to o kojoj razmišljamo već dulje vrijeme, a bijeli kupaći kostim bio je idealno “platno” za ukrašavanje s popularnim Offline i Feelin’ Magnificent natpisima koje obožavate na našim vintage šiltericama.

Jednodijelni kupaći kostimi popularniji su no ikad jer osim što su elegantan odabir za plažu, ali i za after beach partyje, u kombinaciji s traper hlačicama visokog struka. MagMe x Peau model posebno se ističe modernim izrezom na jedno rame, ali i vrpcom koja se na nekoliko načina može vezati oko struka pa time naglasiti figuru i dati svojem kupaćem kostimu personalizirani izgled.

Bijeli jednodijelni kupaći kostim dostupan je u dvije verzije – Feelin’ Magnificent s izvezenim natpisom u zelenom koncu na vrpci oko struka te MagMe logom sa stražnje strane te Offline kojeg krasi izvezeni logo u crnoj boji na naramenici i skraćena verzija MagMe loga na prednjoj strani.

Modeli su izrađeni od iznimno kvalitetnih materijala, nylona i spandexa, te su izdržljivi, a osim toga su i podstavljeni te ih krase spužvice na dekolteu koje mu daju dodatnu podršku. Kvaliteta, atraktivan kroj i jednostavnost glavne su karakteristike ovog jednodijelnog modela, koji se posebno ističe izvezenim detaljima.

“Sretne smo što smo imale priliku udružiti ženske snage sa MagMe timom kako bi već postojećim kupcima ponudile nešto novo, a da to opet predstavlja oba brenda. Nadamo se da je ovo samo početak naše suradnje”, istaknule su Matić i Pilić.

“Obožavamo Peau badiće zbog krojeva i kvalitete, a sviđa nam se i njihova estetika pa smo već dulje vrijeme željele ostvariti suradnju. Naše čitateljice vole posebne komade pa se nadamo da će im se svidjeti kupaći kostimi iz limitirane kolekcije koji se ističu detaljima svojstvenima MagMe brendu. Nije tajna ni da se družimo i privatno i poslovno, stoga je ova suradnja zadovoljstvo u svim sferama”, izjavila je o suradnji Rita Rumora.

Kupaći kostimi iz limitirane kolekcije MagMe x Peau bit će dostupni za prednarudžbe od danas, 18. lipnja, u veličinama S, M i L po cijeni od 670 kuna. S obzirom na veliku popularnost koji je ovaj model izazvao prošle sezone te čuda koja čini za figuru (u što se možete uvjeriti na fotografijama u nastavku), predlažemo da budete brzi ako želite ugrabiti svoj model.

Fotografije: Mario Podrug

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0