Poznate Hrvatice među prvima isprobale novu liniju Keune proizvoda za plavuše

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je svoju novu liniju proizvoda Blonde Savior u elegantnom zagrebačkom fine dining restoranu ManO. Događanje je okupilo poznate profesionalce, ali i brojne druge ugledni goste. Među okupljenima bili su Teuta Mesaroš, Mia i Nika Matić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Vlaho Arbulić i drugi.

Nova linija Blonde Savior znanstveno je formulirana za posvijetljenu, oštećenu i izbjeljenu kosu. Osim što otklanja oštećenja nastalog od izbjeljivanja kose, savršeno uravnotežena kombinacija ovih proizvoda odmah pokazuje svoje rezultate. Kosa već od prvog korištenja poprima zdrav i njegovan izgled, a ponovljenom upotrebom proizvoda postaje sve čvršća. Ključni sastojci linije proizvoda Blonde Savior su glikolna kiselina i kreatin koji zajedno stvaraju jaču, sjajniju kosu koja postaje i ostaje zdrava.

Nova rutina za savršen oporavak kose

Kolekcija Blonde Savior stiže baš u pravo vrijeme, kako bi pred ljeto zaštitila i njegovala plave nijanse, a uključuje sve potrebno za njegu – šampon, masku i leave-in tretman. Prvi korak njege je šamponiranje Blonde Savior šamponom bez sulfata koji obnavlja i jača kosu a istovremeno joj pruža hidrataciju. Drugi korak je nanošenje Blonde Savior maske koja intenzivno popravlja oštećenja na poroznoj i izbjeljenoj kosi i čini je snažnom, sjajnom i zdravom. Treći je korak Blonde Savior leave-in tretman koji osnažuje, hidratizira i zaglađuje kosu, čineći je zadivljujuće zdravom i spremnom za stiliziranje jer štiti od topline do 230 Celzijevih stupnjeva.

Već od prvog korištenja linije Blonde Savior kosa postaje sedam puta jača, ima 96 posto manje pucanja vlasi, a više od tri četvrtine korisnica ima osjećaj da im je kosa zdravija i zaglađenija. Nakon sedam korištenja proizvoda iz linije Blonde Savior nestaje čak 64 posto oštećenja nastalih izbjeljivanjem.

Prve obožavateljice

Keune Care Blonde Savior - Mia MatićKeune Care Blonde Savior - Karla KirschnerKeune Care Blonde Savior - Mia MatićKeune Care Blonde Savior - Pamela SmoljanićKeune Care Blonde Savior - Teuta Mesaroš i Karla KirschnerKeune Care Blonde Savior - Teuta Mesaroš i Mia MatićKeune Care Blonde Savior -Karla KirschnerKeune Care Blonde Savior -Mia MatićKeune Care Blonde Savior- Pamela Smoljanić

Prelijepe i uvijek besprijekorno njegovane influencerice Pamela Smoljanić, Mia Matić i Karla Kirschner prepustile su svoju kosu u ruke najpoznatijoj hrvatskoj hair stilistici Teuti Mesaroš kako bi i same osjetile dobrobit ove nove rutine i ojačale svoju kosu na zdrav i prirodan način. U otmjenom frizerskom salonu koji nosi njezino ime, Teuta im je pokazala kako najbolje primijeniti sva tri nova Blonde Savior proizvoda i jednostavno, a efektno, stilizirati oporavljenu i osnaženu kosu. Prema riječima triju influencerica, Blonde Savior je već našao prve obožavateljice.

Linija Blonde Savior na tržište dolazi sredinom lipnja, a kao i ostatak Keune profesionalnih proizvoda, možete ih pronaći u Keune frizerskim salonima uz savjetovanje stručnjaka, dok će na Keune webshopu ili u Keune Hair Pointu biti dostupni početkom srpnja.

Mia Matić
Teuta Mesaroš
Nika Matić
Karla Kirschner
Vlaho Arbulić
Korana Gvozdić i Ivan Šarić
Sonja Kvesić
Paula Puškaš

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0