Poznata visažistica Lada Mitrašinović otvorila je makeup studio na novoj lokaciji!

Jedna od najpoznatijih hrvatskih visažistica Lada Mitrašinović poznata i kao Bela Make Up prošli tjedan otvorila je vrata  Bela Make Up concept storea na novoj, prestižnoj lokaciji u centru Zagreba – u Ilici 33. Novi salon nalazi se na prvom katu, s prekasnom staklenom stijenom pa iz salona puca pogled na užurbani tempo Ilici, a osim pogleda, ovaj ogroman prozor osigurava prostoru izrazito puno danjeg svijetla.

“Za selidbu novi prostor odlučila sam se dosta spontano, u nekakvoj svojoj želji za promjenom. Prethodna lokacija mi je bila idealna, ali kako sam ljubiteljica svijetlih prostora uvijek mi je nedostajalo još malo dodatnog prirodnog svijetla. S obzirom na to da je nova lokacija udaljena samo desetak kućnih brojeva, a i dalje sam ostala u istoj ulici, promjena i nije bila tako velika”, otkrila nam je Mitrašinović.

Salon je podijeljena u dva dijela, a prvi je rezerviran za uslugu spraytana, koja je trenutačno apsolutni go-to tretman svim djevojkama ususret odlasku na godišnji odmor.

Spray tan radim već nekoliko godina, ali moram priznati da je unatrag dvije godine postao apsolutni hit, tretman koji je sad jednako popularan kao i usluge makeupa. Upravo zbog ogromne potražnje mojih klijentica jedan dio salona predodređen je baš za njega. Naravno, radi se o potpuno zatvorenom dijelu u kojem se moje klijentice mogu osjećajati u potpunosti ugodno”, istaknula je vlasnica salona.

Drugi dio salona namijenjen je sa šminkanje, a u njemu, uz Mitrašinović, godinama radi i njezina asistentica Iva Kraljević. U prostoriji se nalaze dva radna mjesta te police sa šminkom i čekaonica za klijente. Zid je ručno oslikan te ukrašen zlatnim ogledalima.

Kako nam je otkrila visažistica, ipak je malo promijenila stil uređenja naspram prethodnog salona –  u novom je prostoru naglasak stavljen na svjetlije nijanse, a najdraži dio salona joj je svakako bijeli zid s crnim detaljima. Kako sve to izgleda, možete pogledati na adresi Ilica 33, na prvom katu, ali i u nastavku u kojem vam donosimo još fotografija.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Marina Rendulić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0