Bela Make Up otkriva sve što trebate znati o spray tanu

Uz šminkanje naša vizažistica Lada Mitrašinović poznata je i po prekrasnom osunčanom tenu koji nudi svojim klijenticama – riječ je svakako o već svima poznatom pojmu – spray tanu! Iako ga neki još uvijek povezuju s narančastim bojama iz američkih serija – činjenica je da je spray tan otišao puno dalje i da je danas jedan od najljepših, ali i najzdravijih načina za postizanje savršenog preplanulog tena. Zato donosimo odgovore na najčešće postavljenja pitanja oko samog tretmana.

Ono što je iznimno bitno, kaže nam Mitrašinović, priprema je kože prije samog “špricanja”.

“Dan prije samog tretmana preporučuje se napraviti piling kože te depilacija (bilo da je brijanje ili vosak). Na dan tretmana klijenticama uvijek kažem da dođu obučene u nešto široko i lagano poput trenirke ili haljinice, te na kožu ne smiju stavljati nikakve proizvode poput ulja ili kreme jer su to uglavnom razlozi zašto nastaju mrlje nakon špricanja. Bitno je i da nakon samog tretmana boravite u prostoru koji je klimatiziran kako se ne biste oznojili”, kaže vizažistica.

Sam tretman traje svega 15 minuta te ga beauty stručnjakinja radi ručno jer je za svoj salon Bela Make Up Beauty Store nedavno nabavila najnoviji That’so aparat za nanošenje koji joj omogućava preciznost. Tuširanje slijedi uglavnom 8 sati nakon tretmana te se preporuča nakon toga nahraniti kožu tijela i lica nekim hidratantnim mlijekom.

Što se tiče nijanse koja se nanosi – ona se prilagođava vlastitom pigmentu pa se time postiže prirodan izgled, a sam tretman se preporuča napraviti dan ili dva prije nekog važnijeg događanja jer je tada nijansa najljepša.

Boja traje u prosjeku od 5 do 7 dana, a za trenutak kada se počinje skidati, Mitrašinonvić nam je otkrila svoj mali trik: “Nakon tuširanja s toplijom vodom, posušite se na zraku par sekundi te zatim uzmite ručnik i ‘izribajte’ tijelo – vidjet ćete sami kako vam se boja skida i tako ćete je skinuti u potpunosti”.

Mrlje koje ostaju na robi nakon samog tretmana ili uslijed znojenja, uklanjaju se pranjem u perilici rublja te ih nije potrebno nositi na kemijsko čišćenje.

Za upite oko termina dovoljno je nazvati nekoliko dana prije na broj u opisu profila Bela Make Up na društvenim mrežama, a naći ćete je na zagrebačkoj adresi Ilica 11.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0