Gin je omiljeno piće većine ljudi na planetu. Bilo da se radi o kombinaciji sa super zanimljivim tonicima, hrpom začina ili ga voljeli sa samo malo leda, gin je apsolutni kralj pića.

Upravo zato nas je oduševila vijest da postoji anti-age gin, odnosno gin koji je alkoholni ekvivalent tretmanima za pomlađivanje.

Naime, radi se o Anti-aGin piću, koji sadrži sastojke za zatezanje kože. 40% tekućine destilirano je uz čisti kolagen, mješavinom antioksidansa i prirodnih sastojaka za zacjeljivanje kože poput zelenog čaja, lijeske i gotu kole koja pomaže u borbi protiv celulita i zacjeljuje sunčeve opekotine.

Anti-aGin je proizveden od strane Warner Leisure Hotels and Bompas&Parr, a može se kupiti u svim njihovim hotelima diljem Velike Britanije ili naručiti online po cijeni od 34,99 britanskih funti.

Kao nadogradnja na Anti-aGin, predstavljen je CollaGin, koji praktički ima jednake sastojke i učinak na kožu, a proizvodi ga kompanija Young In Spirit LTD, cijena je jednaka i možete ga naručiti klikom na fotografiju iznad.