Marina Ecimovic

Poliklinika Salvea pokreće grupe podrške namijenjene majkama

Kako izdržati osjetljivo postporođajno razdoblje, kako se psihološki nositi s dolaskom djeteta te kako njegov dolazak utječe na partnerski odnos samo su neke od tema kojima se bave nove grupe podrške za majke u zagrebačkoj pedijatrijskoj Poliklinici Salvea.

Sve nove mame na ove se radionice mogu prijaviti od danas, a organizira ih psihoterapeutkinja i psihologinja Marina Ecimović. Grupe su namijenjene majkama beba koje osjećaju da je tranzicija na majčinstvo izazovna i voljele bi imati potporu na tom putu.

U postporođajnom razdoblju majkama se događaju tektonske promjene, u fizičkom i u psihološkom smislu. Majkama savjeti dolaze sa svih strana i najčešće se događa da one najmanje slušaju sebe, a to je najbitnije. Rijetko vjeruju sebi i na tome želimo poraditi na našim radionicama, ističe Marina Ecimović, psihoterapeutkinja i magistra psihologije.

Osim novopečenim mamama, grupe potpore namijenjene su i trudnicama. U grupama sudjeluje najviše šest mama, s ciljem razmjene iskustava i pružanju međusobne podrške pod stručnim vodstvom Marine Ecimović. Grupe su zatvorenog tipa s ciljem što bolje međusobne razmjene iskustava, podrške i uspostavljanja povjerenja.

Od svojeg otvaranja koncem studenog 2023. godine pa do danas, Poliklinika Salvea isprofilirala se kao mjesto holističkog pristupa dječjem zdravlju. Jednaku pažnju, međutim, u Salvei posvećuju i odnosu s roditeljima te novim majkama, kojima na dječjem putu odrastanja također treba potpora.

Prijavnice se mogu ispuniti na web stranicama Poliklinike, a za sve detalje i upite vezane uz radionicu možete se obratiti direktno Poliklinici Salvea, putem telefona ili maila na linku.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0