Pogledali smo prvu epizodu treće sezone serije “Bridgerton” i ovo su naši dojmovi!

Napokon je stigla treća sezona popularne serije “Bridgerton” i kao vjerni obožavatelji, jedva smo dočekali pogledati prvu epizodu. Ako je suditi po početku, nova sezona obećava još više drame, ljubavi i intriga koje su nas toliko privukle u prethodnim sezonama.

Prva epizoda nas instantno vraća u svijet visokog društva Londona u 19. stoljeću, u kojem nas očekuju dobro poznata lica i novi zapleti. S obitelji Bridgerton ponovno u središtu pažnje, odmah ulazimo u kompleksne odnose i sukobe koje karakteriziraju ovu seriju. Već na samom početku, jasno je da nas očekuju mnoge uzbudljive priče i neočekivani preokreti.

@bridgertonnetflix

Dear Reader, could this perhaps be the beginning of something? #Bridgerton

♬ original sound – Bridgerton – Bridgerton

Jedna od prvih stvari koja se ističe u premijeri je uvođenje novih likova koji donose svježu dinamiku u priču. Iako smo se oprostili od nekih starih favorita, nova lica obećavaju jednaku dozu uzbuđenja. Posebno je zanimljivo vidjeti kako će se novi likovi uklopiti u već složene odnose unutar i izvan obitelji Bridgerton.

@bridgertonnetflix
@bridgertonnetflix

SPOILER ALERT

U središtu sezone, kako je već bilo jasno po najavama, nalazi se Penelope Featherington (sjajna Nicola Coughlan), koja se vraća u London nakon ljeta provedenog na selu. Iako je na istom mjestu na kojem smo je posljednji put vidjeli, sve oko nje se promijenilo: još uvijek je otuđena od svoje bivše najbolje prijateljice Eloise (Claudia Jessie) nakon eksplozivnog sukoba na kraju druge sezone i uznemirena zbog Colinovih (Luke Newton) uvredljivih komentara, kako smo i mogli pretpostaviti.

Svi oni koje ne žele saznati što se sve odvije u prvoj epizodi, prije nego je pogledaju, predlažemo da prestanete čitati ovaj dio teksta.

Iako se, tako otuđena, oslanjala na svoj rad kao Lady Whistledown, misao o tome da bude na milost i nemilost svojoj majci Portiji (Polly Walker) ili svojim površnim i okrutnim sestrama, Prudence (Bessie Carter) i Philippi (Harriet Cains), postala je nepodnošljiva. Stoga Penelope odlučuje da je njezin jedini izlaz pronaći muža.

@bridgertonnetflix

Penelope ulazi na tržište braka po treći put, ovaj put s novim izgledom. Odbacuje svoje zaigrane djetinjaste haljine u citrusnim nijansama i odijeva se u prekrasne svilenkaste haljine u nijansama plave i zelene. Unatoč novom izgledu, vještina komunikacije s potencijalnim udvaračima nije nešto što Penelope može kupiti. Colin, koji se vratio u London nakon višemjesečnog putovanja po Europi s novim, nešto muževnijim izgledom, nudi joj pomoć u učenju koketiranja s muškarcima. No, dok Penelopina samopouzdanje raste i privlači pažnju ekscentričnog, ali privlačnog lorda Deblinga (Sam Phillip), Colin počinje gledati Penelope u novom svjetlu.

@bridgertonnetflix
@bridgertonnetflix

Kemija između Penelope i Colina je očaravajuća te stvara napetost kroz cijelu prvu epizodu i vjerujemo kako će se to samo nastaviti.

@bridgertonnetflix

Dear Reader, could this perhaps be the beginning of something? #Bridgerton

♬ original sound – Bridgerton – Bridgerton

Još jednom, serija nas oduševljava svojim raskošnim kostimima, scenografijom i općenitim vizualnim stilom. Svaki kadar je pažljivo osmišljen, pružajući gledateljima autentičan doživljaj Londona tog razdoblja. Posebna pažnja koja se poklanja detaljima jedan je od razloga zašto je serija toliko omiljena među publikom.

@bridgertonnetflix

Prva epizoda treće sezone Netflix serije postavlja visoka očekivanja za ostatak sezone. Uz poznate likove i nove zaplete, “Bridgerton” obećava puno romantičnih trenutaka i intriga. Transformacija Penelope i njezin odnos s Colinom obećavaju biti središnja točka ove sezone, dok raznolikost likova donose svježinu i dubinu seriji. Ako je ostatak sezone jednako dobar kao prva epizoda, pred nama je prava televizijska poslastica u kojoj jedva čekamo uživati do kraja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Vrijeme je da se pripremite za još jednu sezonu prepunu ljubavi, skandala i neizvjesnosti – prve četiri epizode sezone koja je podijeljena u dva dijela dostupne su za gledanje putem Netflix platforme, dok se za drugi dio priče moramo strpiti do 13. lipnja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0