Pogledajte novi it model Hermès natikača!

Jedna od najluksuznijih modnih kuća na svijetu – Hermès, sinonim je za neke od najelegantnijih it komada na svijetu. Uz liste čekanja za njihove torbe, posljednjih nekoliko godina, i njihova je obuća završila na listama must have komada. Neki od njihovih najpopularnijih modela zasigurno su Oran natikače, koje su dostupne u pregršt boja, a posljednje dvije godine gotovo je nemoguće je pronaći nešto robusniji Chypre model.

Chypre natikače su u jednoj sezoni postale najtraženiji komad obuće ove francuske kuće, a mnogi, koji su ih bezuspješno pokušavali kupiti po Hermès dućanima diljem svijeta ove sezone, pronašli su utjehu u novom modelu –  Empire. Sudeći po tome koliko ga često posljednjih tjedana viđamo po društvenim mrežama, vjerujemo kako će i ovaj model uskoro biti “sold out”.

Model Empire novi je model koji je dostupan u verzijama od brušene i glatke kože, a najveća posebnost ovog modela je Kelly kopča na sredini sandala – koja krasi i istoimenu torbicu, kao i sofisticiran remen kuće. Trenutno su na službenoj sranici modne kuće ove natikače dostupne u pet boja, od kojih su crna, bijela i bež dostupne u varijanti od glatke kože, dok se crvena i bež boja mogu kupiti i u verziji od brušene kože. Cijena Hermès Empire modela iznosi 840 eura, a natikače su model uniseks.  U nastavku otkrijte sve modele.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Hermes, Pinterest, Instagram @iouliami

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0