Pinterestova lista trendova za 2020. godinu

Pinterest je kao i svake godine, na temelju pretraživanja svojih korisnika, sastavio listu trendova za koje smatra da će biti najzastupljeniji u idućoj godini. Lista sadržava čak 100 trendova podijeljenih u nekoliko najzastupljenijih kategorija. Mi vam donosimo top 5 trendova vezanih prvenstveno uz modu i ljepotu koji nagovještavaju zadržavanje mode inspirirane 90-im godinama.

Y2K MODA

Od 1997 do 2001. godine vladao je monokromatski, futuristički pristup modi, koji je uključivao metalik boje, sjajnu crnu boju, sivu boju i pruge. Logomanija i hlače nižeg struka trebali bi biti hit iduće godine, a porast za pretraživanjem ovog trenda narasla je za 669%.

GUMICE ZA KOSU

Velike gumice za kosu napravljene od svile ili kože, kao i mašne za kosu od istih materijala zabilježile su rast od 6309%.

KOPČE ZA KOSU I  PLETENICE

Kosa upletena u pletenice, kao i kopče za kosu ukrašene biserima, mašnama, plastične kopče i one s uzorkom kornjačevine bit će hit i iduće godine.

SJAJILO ZA USNE I TUŠ ZA OČI

Grunge inspiracija i dalje će biti prisutna, a tuševi za oči trebali bi ostvariti veliki povratak. Obrubljivanje usnica olovkom i njihovo vizualno povećavanje dominirat će beauty trendovima.

KREATIVNI PIRSINZI

Bušenje cijele ušne školjke, a ne samo ušne resice, u idućoj bi godini trebalo postati poprilično kreativno. Popraćen unikatnim nakitom, ovo će biti jedan od bolnijih, ali u konačnici i ljepših trendova. Ako vam treba inspiracija za nakit, potražite je ovdje.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0