Dugoočekivano ljeto napokon je stiglo! Svi znamo da uživanje u ljetnim radostima nije bezazleno za našu kožu kojoj je potrebna zaštita od štetnih sunčevih zraka. No koliko znate o pripremi kože za ljeto? Znate li koliko je važno otkloniti odumrle stanice kože?

Vaš najbolji saveznik za ljetnu njegu kože je piling! Njegovim korištenjem s površinskog sloja kože otklanjate mrtve stanice kože čime ona postaje zdrava i sjajna. No to nisu sve koristi pilinga jer se njime koža priprema za upijanje hidratantnih sredstava i proizvoda za njegu kože lica te se omogućuje ravnomjerno tamnjenje. Također je vrlo važan u procesu eliminacije toksina koji se nalaze na površini kože, a njegovim redovnim i pravilnim korištenjem utječete na izrazito svjež izgled kože.

Korištenje pilinga za tijelo na licu?

Nikako! Koža lica je puno osjetljivija od kože tijela te se mora tretirati nježnijim pilingom. Također je važno da piling ne radite prečesto – jednom tjedno će biti sasvim dovoljno.

Kako pronaći savršeni piling?

Savršen piling je onaj koji odgovara upravo vašem tipu kože, potrebama i vremenu koje imate za čišćenje lica te je istovremeno dovoljno nježan za vaše lice. NIVEA je svjesna tih različitosti i delikatnosti kože lica, ali i različitim stilovima i navikama o čišćenju lice u svojem asortimanu ponudila različite pilinge za lice. Ako preferirate tehniku čišćenja s vodom, oduševit će vas osvježavajući NIVEA Pure Effect Clean Deeper dnevni piling s nježnim mikro piling česticama i NIVEA nježni piling za lice koji vodi računa o prirodnoj razini vlažnosti kože i istovremeno uklanja odumrle stanice kože. Za sve koje vode bitku s vremenom i preferiraju proizvode koji su brzi i učinkoviti, tu su praktične NIVEA 3 u 1 piling maramice za čišćenje lica

Pure Effect Clean Deeper dnevni piling

 image

Dnevni piling dubinski čisti pore sa specijalnim dvostrukim učinkom. Plava zrnca s mliječnom kiselinom pomažu otvaranju pora i na taj način pomažu sprječavanju prištića i mitesera. Mikro piling čestice čine ten glatkim i ujednačenim.

Nježni piling za lice

42231554 

Ovaj nježni piling za lice podržava prirodnu vlažnost kože i istodobno uklanja mrtve stanice kože. Nakon korištenja koža je vidljivo čišća, a ten je svjež i zdrav.

3 u 1 piling maramice za čišćenje lica

Antibakterijske maramice protiv nečistoća osiguravaju čistu i lijepu kožu u samo jednom koraku. Mekana strana maramica čisti kožu i uklanja šminku dok piling strana maramica odstranjuje odumrle stanice kože i uljepšavaju. Formula s aktivnim ekstraktom magnolije pomaže u sprječavanju nastanka nečistoća – bez iritacije kože.

NIVEA 3-in-1 Anti-Blemish Peeling Wipes

Foto : PR
Instagram : @camderep