Svejedno imate li samo dvije minute na dan ili dovoljno vremena za bogat njegujući tretman kose, Phyto linija proizvoda ima odgovor na svaku potrebu vaše kose.

Da bi bila zdrava, lijepa i njegovana, vašoj kosi potrebna je znanost, ali znanost u službi prirode. Zahvaljujući studijama koje se bave blagotvornim svojstvima biljaka već više od pedeset godina, Phyto zna kako najbolja znanstvena otkrića iskoristiti za ljepotu kose.
Kraj grada Chateaurouxa u središnjoj Francuskoj smjestila se, na 375 hektara prekrasnog arboretuma, Phyto plantaža biljaka. Plantaža sadrži stotine biljnih vrsta i potpuno je zaštićena od onečišćenja, kemijskih utjecaja i pesticida.
U osmišljavanju Phyto proizvoda koriste se najučinkovitiji aktivni sastojci biljaka koji čuvaju zdrav izgled kose te ističu njezinu prirodnu ljepotu i sjaj. Stalna istraživanja i bliska suradnja sa znanstvenicima rezultiraju inovativnim proizvodima za njegu kose.

IMG_2822Danas se, u Phyto linijama za njegu kose, koristi gotovo 500 aktivnih sastojaka. Sastojci se biraju ovisno o potrebama različitih tipova kose i nude specifična rješenja za svaki tip kose i za svaki problem, od dnevne njege preko problema slabe kose do peruti. Djelotvornost proizvoda dokazana je brojnim kliničkim testovima i svjedočanstvima Phyto korisnika širom svijeta.
Da bi bio prikladan za određeni tip kose, proizvod mora sadržavati visoku koncentraciju prirodnih aktivnih sastojaka. Mnogi se proizvodi danas hvale “prirodnim” ili “organskim” na svojim etiketama iako često sadrže vrlo malen udio prirodnih sastojaka. Za razliku od njih, Phyto bira samo najbolje iz prirode za dobrobit vaše kose.

Kreme, serumi, ulja, dubinske maske, proizvodi za oblikovanje, svi ti proizvodi uvest će vas u svijet njege u kojem će kosa uživati – od baršunaste teksture proizvoda do visoko učinkovitih formula za trenutni učinak, već nakon prve upotrebe.

 

Phyto proizvode možete pronaći u svim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

phyto vizual