Pharrell je otvorio The Goodtime Hotel koji želimo posjetiti prvom prilikom

Sve što dotakne, glazbenik, producent, dizajner, vlasnik beauty brenda i umjetnik Pharrell Williams pretvori u zlato, a to vrijedi i u ovom slučaju. Naime, Williams je s partnerom Davidom Grutmanom ovog vikenda službeno otvorio The Goodtime Hotel smješten u Miamiju koji je san snova za ljubitelje estetike filmskog redatelja Wesa Andersona i retro uređenja. Ništa drugačije nije bilo ni očekivano od Williamsa, što se razigranog uređenja tiče, a niti koncepta hotela.

Naime, na stranici The Goodtime Hotela navedeno je kako su dobrodošli svi, bez obzira na interese, spol, background, vjeru ili sposobnosti, a cilj je postići da se svi osjećaju dobro prilikom posjete ovom hotelu, kao i da se dobro provedu – kako govori i sam naziv hotela. Oaza od 266 soba i apartmana nalazi se u South Beachu, a i interijer i eksterijer uređeni su u art deco stilu.

U hotel se ulazi kroz atrij kojeg krase palme, a dojam džungle daju i murali s egzotičnim motivima. Sve to upotpunjeno je s art deco dekoracijama na zidovima, tapetama inspiriranima nadrealizmom i drugim razigranim elementima koje se ukomponirao dizajner Ken Fulk. Namještaj djeluje retro, kao ga je već godinama obasjano suncem uz bazen ovog hotela, a baš zato i interijer i eksterijer imaju nostalgičnu vibru. Tome pridonosi i paleta boja od kojih su najviše korištene boja breskve i blijedo zelena te otkačeni detalji koji se nalaze posvuda.

Osim u sobama i restoranu Strawberry Moon te na bazenu gosti mogu boraviti i u knjižnici čije je uređenje inspirirano likom ranije spomenutog Andersona – Margot Tenenbaum. Ružičasti zidovi, kasetirani strop, police s knjigama po zidovima, kao i svjetiljke u obliku životinja, koktel stolići s motivom ananasa, retro telefoni i čupave sofe samo su dio onoga što se nalazi u tom zajedničkom prostoru, a čiji se dizajn reflektirao i u sobe.

Iz restorana koji se prostire unutrašnjim i vanjskim dijelom dolazi se do bazena, odnosno dva paralelna bazena koja su po sredini odvojena pločicama u uzorku prugica, a okruženi su ležaljkama, retro suncobranima, barom i skulpturama u obliku palmi. Sobe i apartmani s queen ili king size krevetima imaju pogled na zaljev Biscayne ili Atlantski ocean, a opremljene su samo s nužnim namještajem. Međutim, kako bi stilski pratile ostatak dizajnerski uređenog hotela, kreirani su posebni uzorci za custom made posteljine, kao i kućne ogrtače i zavjese.

Good Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel MiamiGood Time Hotel Miami

Hotel odiše dobrom vibrom koja je postignuta nježnom paletom boja, atraktivnim uzorcima, zanimljivim dekorom te retro namještajem, a ova oaza za nostalgičare povodom otvorenja nude i pristupačnije cijene smještaja. Ako volite estetiku Wesa Andersona ili ste pogledali “Miami Vice” više puta nego što se možete sjetiti, a planirate posjet Floridi (jednom kada će biti moguć) preporučujemo da odsjednete u hotelu kreatora glazbenog megahita “Happy” koji je uspio taj osjećaj prenijeti i u The Goodtime Hotel.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, The Goodtime Hotel

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0