Ovogodišnja kolekcija kupaćih kostima Same je savršena!

Nije tajna da volimo zaviriti u ormare svjetskih i domaćih influencera kako bismo dobili dozu inspiracije i vidjeli što nose i kako to kombiniraju. Međutim, možda nam je od toga još malo draže i kada influenceri koje volimo i rado pratimo predstave svoj brend ili pak suradnju s nekim od brednova, jer u tom trenutku možemo najbolje vidjeti viziju koju taj influencer pretoči u djelo.

Jedan od takvih brendova je i Same, brend kupaćih kostima koji je lansirala američka stilistica i modna influencerica Shea Marie još 2015. godine. Brend je već na samom početku zainteresirao mnoge, no tada se ipak nije moglo reći da se radi o nekom ozbiljnijem modnom iskoraku koji bi ostao zapamćen. Ipak, ovogodišnja kolekcija je vratila fokus na ovaj brend jer svakako možemo reći da ima nekoliko svevremenskih modela koje ćemo željeti nositi godinama. O jednom od njih smo već pisali u proljeće, no sada svakako možemo reći da je i ostatak kolekcije genijalan.

Shae Marie

Ono što je svakako posebnost ovog losanđeloskog brenda je da se radi o kupaćim kostimima ručne izrade i to od talijanskih tkanina za plivanje. “Nalazimo se u novoj eri plivanja – gdje ono doista postaje cijenjen oblik mode. To je uzbudljivo. Htjela sam stvoriti nešto nosivo, ali i vrlo moderno. Nešto šik i klasično što bi se moglo svidjeti svim ženama”, rekla je Marie. A vjerujemo da je upravo u tome i uspjela.

U kolekciji se zaista može pronaći ponešto za svakoga, od različitih modela do raznolikih boja i uzoraka. Ipak, kupaći kostimi koji su privukli najviše naše pažnje su crno bijeli modeli, jer se radi o kombinaciji koja je ove godine posebno popularna. Također, tu su i modeli s trodimenzionalnim cvijetovima, koje se može pronaći i u nekoliko pastelnih boja, uz klasične crno bijele kombinacije. Naposljetku, dojmili su nas se i modeli o kojima smo već pisali, a koji vješto imitiraju klasični sjaj chanelovske siluete, odaju graciozan dojam i pokazuju da i outfit za plažu može biti otmjen.

Ove kupaće kostime možete potražiti na shopping platformi Luisaviaroma, a detalje možete saznati na službenoj stranici brenda, a u nastavku pogledajte neke od naših favorita ovog brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@shaemarie, @same), samelosangeles.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0