MagMe Pick: Kupaći kostim Same

Ne možemo dočekati trenutak kad ćemo odjenuti kupaći kostim po prvi put u sezonu, a baš smo se zato dali i u potragu za onim savršenim. Nedavno smo vam otkrili više od 40 fantastičnih modela, a tako smo naišli i na losanđeleški brend kupaćih kostima koji nas je oduševio svojim retro modelom, pomalo chanelovskog stila.

Riječ je o brendu Same koji je osnovala influencerica Shea Marie, a njihovi kupaći kostimi ručno su rađeni u Los Angelesu, od najkvalitetnijih talijanskih materijala. Kategorija kupaćih kostima već je neko vrijeme više od samo funckionalnih komada, već se smatraju pravim fashion komadima te se pomno biraju prije početka ljetne sezone. Zato je model Grace iznimno popularan jer djeluje poput chic i klasičnog dizajnerskog komada koji je potreban svačijoj garderobi.

Nama je zapeo za oko zbog kombinacije crne i bijele boje, odnosno crnih obruba na kupaćem kostimu retro izgleda, zbog kojih model djeluje nevjerojatno otmjeno. Gaćice visokog struka i dekorativni gumbi samo pridonose toj vibri, a model je dostupan u različitim modelima – sa zatvorenijim gornjim dijelom te u jednodijelnoj varijanti, kao i u kontrastnoj kombinaciji bijele i crne boje.

Zbog debljih naramenica gornjeg dijela koje pružaju dodatan support dekolteu, badić je iznimno ugodan za nošenje, a izrađen je od kombinacije poliestera i Spandexa. Rebrasta tkanina daje kupaćem kostimu teksturu, a i osigurava njegovu rastezljivost i dodatnu dozu udobnosti tijekom nošenja. Gaćice visokog struka idealne su za skrivanje kritičnih dijelova, kao i vizualno produljivanje figure, a u Same Grace kupaćem kostimu sigurno neće proći nezamijećeno na plaži – koju god varijantu odabrati.

Losanđeleški brend Same dostavlja u Hrvatsku, cijena gornjeg dijela iznosi 166 američkih dolara, dok ćete za donji dio visokog struka morati izdvojiti 157 dolara. U nastavku otkrijte sve verzije Same Grace kupaćeg kostima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0